A nimerit orbul Muntele Găina și melteanul Melta Dunării

A nimerit orbul Muntele Găina și melteanul Melta Dunării
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

 * Contribuția mea la realizarea acestui articol și la rezolvarea problemelor cu care se confruntă el constă în faptul că l-am scris aici. În timp ce-l scriam, mi-am dat seama că este un articol populat cu slove alcătuite din litere ce trăiesc pe lângă casa si fraza omului. Cam ca în Delta Dunării, unde Președintele de la Hamangia, Klaus Iohannis, a fost în vizită, pentru a constata că Delta este o zonă foarte frumoasă, în care trăiesc și locuiesc oameni, cunoscuți în areal sub denumirea de localnici. Revelația lui Iohannis rivalizează cu celebra constatare a unui înaintaș poliglot, care, pentru a-l ambiționa pe un elev puturos, i-a amintit că, la Paris, până și femeile de serviciu vorbesc limba franceză.

* Ca să ajungă la concluzii terifiante precum cea de mai sus, oamenii au nevoie de studii mici, medii, cât și mijlocii. Cu alte cuvinte, se apropie începutul anului școlar. Este perioada aceea în care politicianul cu fler vechi simte mirosul de cerneală și aroma de caiet dictando. Fapt pentru care, se duce cu ghiozdanul la aprozar și, mândru de el, anunță ritos: În cepe școala!.

* Din cauza unei extorsiuni a unui degajament, jucătorii de fotbal masculin de la Dinamo n-au mai putut dormi în uichend. Ca să nu pară că stau de pomană, în pat, au ieșit pe terenul din Giulești, cât să ia bătaie de la Rapid București. Rezultatul experimentului microbistic i-a prilejuit unui anume domn Nicolescu din conducerea frivolă a Clubului Dinamo o declarație de mai mare râsul decât pisica: "Mă doare foarte tare că, deși am fost învinși, senzația din vestiar e că jucătorii s-au simțit înfrânți".

Nu de pomană atrag atenția, din când în când, că Ana posedă mere, în pofida faptului că ea trăiește cu convingerea că are posesia.

* "Nenorocirea de la Crevedia" și "Excursia din Delta Dunării" - două evenimente care au avut drept protagoniști două personalități remarcabile: Arafat și Iohannis. Cele două personaje l-au determinat pe un cinefil din Tecuci, mare admirator al lui Tom Hanks, să exclame: "Bădăran, Forest, bădăran!".

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2128 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.