FCSB nu e Steaua Roșie

FCSB nu e Steaua Roșie
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Echipa Națională de fotbal masculin a României a învins echipa similară a statului Kosovo. În prima repriză, în tribună au apărut niște bannere, pe care era scris, printre altele: "Basarabia e România" și "Kosovo e Serbia".

Însă cel mai haios mesaj afișat de suporteri este acesta: "Burleanu e ăla de la tribuna oficială, care a contribuit la propășirea fotbalului românesc, în timp ce Stoichiță reinventa blugii Pyramide, scrisul de mână și sportul de tipar".

Din cauza mesajelor, meciul a fost întrerupt, echipele fiind trimise la vestiar. Sincer, și eu aș fi întrerupt partida, dacă vedeam frizura lui Pușcaș. Măcar cât să i-o admir corespunzător, în tihnă, precum hair-stylistul neîmplinit.

Cele două echipe au stat la vestiar cel puțin 40 de minute. Ar fi revenit ele mai repede pe teren, însă kosovarii nu reușeau să înțeleagă ce-i aia "Basarabia".

În timp ce Pușcaș își căuta gelul de păr în vestiar, televiziunea care a transmis meciul a difuzat mai multe momente publicitare și duplicitare, din care n-a lipsit reclama la șampon, în care niște doamne cântă, în cor: "Nu știam că ai mătreață!".

După meciul de fotbal România - Kosovo, foștii fani ai primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, au afișat și ei un banner: "București e Micuțul Paris, însă în Capitală nu e apă caldă".

Dinamoviștii au fost ceva mai ponderați, în privința mesajelor și a bannerelor. Pe stadionul din bulevardul Ștefan cel Mare, ultrașii dinamoviști au montat un panou, pe care stă scris: "Lăsați-ne să ne pregătim! Dinamo e Dinamo".

* Klaus Iohannis cheltuie peste un milion de euro pentru a vărui două corpuri de clădire de la Palatul Cotroceni. Sau, cum ar zice fostul arbitru Porumboiu: "Trebuia introdus demult VAR-ul la Cotroceni, că prea multe decizii controversate se iau acolo".

Cheltuiala asta pentru igienizarea și înfrumusețarea Palatului Cotroceni mi-a amintit că, în 2022, ca să facem economie de energie, apă, curent, gaze și multe altele, un ministru elvețian ne recomanda să facem "duș în doi". Ocazie cu care, în România, a apărut noua definiție a "dușului elvețian": un fel de cap fără creier, căruia îi lipsește doar apa.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2071 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:54

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.