Porcul românesc îi face concurență Taromului

Porcul românesc îi face concurență Taromului
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* O firmă din Vaslui organizează zboruri de agrement tip "5 săptămâni în baron", la prețul modic de 1.250.000 de lei.

Vestea și mai bună este că promoția de mai sus este valabilă în aerul de deasupra României. Că dacă am pleca peste hotare, lucrurile s-ar schimba dramatic, ca să nu spun radical. Și asta pentru că patronatele din turismul românesc au propus o taxă în plus pe care ar trebui s-o plătească românii care pleacă în vacanță în străinătate. Efectul? Am ascultat, ieri, un cântec sublim al trupei The Police,"Message in a bottle", iar după prima strofă, am și primit factura cu banii pe care i-i datorez lui Băsescu, pe motiv că, vezi Doamne, celebrul Sting s-a lăsat sau s-a apucat de băut, încă nici artistul nu știe sigur.

* În legătură cu vestea haioasă conform căreia angajările la Stat vor deveni anevoioase din cauza exigențelor și a dificultăților crescânde și a scumpirii furcilor caudine, am făcut și eu un experiment pe bază de imaginație și Rudotel. Ca să trăiesc pe propria-mi epidermă toate acestea, mi-am imaginat că sunt deja pe statul de plată, apă plată, al unei mari firme de la noi:

- Unde lucrezi?

- La Hidroelectrica!

- Cu ce te speli?

- Cu apă curentă.

- Ai auzit de Marcel?

- Pavel?

- Nu, Marcel Ciutacu.

- N-am auzit, dar am înțeles că, în România, o vom duce din ce în ce mai turbine.

- Cine ți-a zis asta?

- Marcel, robotul din reclama la acoperișurile care, peste 50 de ani, vor juca în filme SF pentru copi.

- Se spune și se scrie "copii", cu doi de "i".

- High sick tir!

- Ce-i asta?!

- Sport național româno-englezesc. Înainte îi spuneau "tir cu arcul".

- Aha! Salut și săru' mâna la toată lumea dezinfectată!

- La revedere!

* Se împlinesc doi ani de când BNR a anunțat punerea în circulație a unei bancnote cu chipul Ecaterinei Teodoroiu. Motiv pentru instituția păstorită de Mugur Isărescu să recidiveze. BNR va lansa o monedă de 50 de bani cu fizionomia schimonosită a lui Nicolae Ciucă. Pentru cărucioarele din supermarketurile în care puterea de cumpărare e mai mare decât viteza de deplasare a clienților care fug de prețurile "mici", în timp ce pretind că fac rafting.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1807 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.