Cîțu ar putea pleca la Întorsătura Bulăului

Cîțu ar putea pleca la Întorsătura Bulăului
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Klaus și Carmen, în fața icoanei făcătoare de minuni de sezon:

- Doamne, fă, Doamne, o minune!

- Și pentru mine una!

- Deci, Doamne, te rog, în total 3!

- Care trei, că-s două?!

- Ei, lasă, dragă Carmen, că io m-am rugat și ieri. Îmi e dator cu încă una.

- Aha, deci iartă-mă, Doamne, pentru că m-am pripit, smintindu-mi aproapele, că n-am știut de faza asta! Recunosc, nu știu, dar nici mâna pe prognoză nu vreau săpun! Pardon, să pun!

Cred că cineva își exersează ironia pe seama schiorului vilegiaturist și a însoțitoarei sale de zbor. În timp ce Administrația Prezidențială decala momentul festiv prilejuit de Ziua Națională, ca să poată pleca Iohannis în excursie în Dubai, ANM anunța, cu dubioasă ambiguitate, că va fi vâjgărău, viscol și alte fenomene de natură hibernală în vo 4 județe ale țării, prognoza inducând ideea că va ninge cu zăpadă. Sincer, nu vreau să fiu în pielea președintelui, că nu-i ușor să treci prin astfel de drame.

* Rubrica noastră are deosebita plăcere deontologică de a semnala un eveniment care, deși pare unul serios, se află în pericolul de a fi dus în derizoriu, inclusiv din cauza personajelor politice implicate.

DNA cere ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu și a foștilor miniștri USR Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, "pentru achiziție supraevaluată de vaccinuri anti-covid în pandemie."

Pentru cei care, din motive profund umane, au uitat, fac precizarea că Florin Cîțu este tipu' ăla care a apărut pe internet deghizat în celebrul personaj de film cu supereroi "Superman". Cu ocazia campaniei de promovare a vaccinurilor, vădit influențat de entuziasmul din aerul expirat, ca un adevărat influenser, Cîțu ne-a sugerat că serul este superb. Nu întâmplător, iubitorii desenelor animate îl știu pe Florinel și sub numele de "Superbman".

Gurile hazlii din DNA spun că Superbman ar putea zbura cu o cursă Bulău-Cost.

* Federația Națională Feroviară Mișcare Comercial Vagoane anunță că, pe 27 noiembrie, ar putea fi declanșată greva generală la nivelul Companiei Naționale de Căi Ferate SA.

Desigur, 27 noiembrie nu e o dată bătută-n cuie. Fiind vorba de CFR, ziua în care ar putea începe greva e una orientativă. Din respect pentru valorile consacrate ale companiei la care trudesc, angajații ar putea intra în grevă un pic mai târziu.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 3049 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:48

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.