Nutriționiștii avertizează: Ciucă exagerează cu fibrele culturale

Nutriționiștii avertizează: Ciucă exagerează cu fibrele culturale
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Cu nedisimulată și nejustificată mândrie, vă anunț ritos și respectuos că azi este sâmbătă. Dar mai important decât acest detaliu aproape nesemnificativ este faptul că mulți români sărbătoresc Revelionul Ospătarilor Patrioți.

De Ziua Națională a românilor, îndrăgitul patriot ecvestru Iulian Bulai și-a dat în petic. Practic, a încercat, pentru a câta oară, să intre în Alba Iulia, călare, cu ajutorul mârțoagei cu care a apărut și pe feisbuc. Din fericire, parlamentarul a fost împiedicat la timp de către cei de la Poliția Călare a Bunului Simț Ecvestru. Pentru că nimic nu e mai deranjant decât caraghioslâcul de a întina memoria eroilor, așa cum a încercat domnul Bulai să o facă. De ce spun asta?! Păi, zău așa, dacă și ăla este cal cu care să intri în Alba Iulia, pe 1 decembrie, aidoma lui Mihai Viteazul, înseamnă că ne merităm soarta și herghelia de politruci.

Neavând cal și nici scrupule, președintele Senatului, Nicolae Ciucă, le-a transmis un mesaj românilor, cu prilejul Zilei Naționale: "Suntem datori să veghem destinul acestei țări, oricât de tulburi ar fi vremurile pe care le trăim. Iubirea de țară stă în inimă și în faptă."

Dacă-l mai lăsau puțin, aflam și că fapta s-a prescris, din lipsă de probe. Până și cardiologul de famiglie de la PNL a confirmat că iubirea de țară a domnului Ciucă stă în inima dânsului, însă ce e și mai revoltător este faptul că stă degeaba, cu mâna întinsă, cum zic cei care-s pe ajutoare de la stat. De asemenea, domnul Nicolae Ciucă a vorbit și despre "fibra noastră culturală". Previzibil, pe undeva. Păi, dacă nici Ciucă nu sție cu se se mănâncă fibrele si carbohidrații culturali, înseamnă că habar n-avem pe ce lume trăim, respirăm și ne hrănim, nu neapărat în ordinea asta.

* Potrivit unui sondaj INSCOP, ale cărui rezultate au fost date publicității ieri, un sfert dintre români ar vrea ca Ziua Națională să fie mutată în alt anotimp.

Din sfertul ăla face parte și domnul președinte Klaus Iohannis, care ar dori ca Ziua Națională sa pice vara, când nu prea ninge, iar în Dubai nu sunt cine știe ce reduceri de preț la rochii, poșete și sandale.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2201 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:47

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Iulian
    Sâmbătă, 02 Decembrie 2023 11:12
    95.76.32.***
    Adevărul este că apa e cam rece în perioada asta a anului și trebuie să ai mare curaj să te arunci în Dunăre cu tabloul lui Iohannis, Pucheanu, Fotea sau Mendeleev...ar fi cam ca la Bobotează.
    0
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.