Gazeta Sportului cu balonul face blasfemei

Gazeta Sportului cu balonul face blasfemei
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* Mișcat și impresionat peste poate de emoția si importanța zilei de 1 Decembrie, unul dintre frații patrioți Cămătaru a propus ca, pe viitor, de Ziua Națională a României, să se interpreteze cântecul "Pui de lei". Dacă nu în grădinile zoologice din țară, măcar în casele de amanet din Capitală.

* Ministerul Afacerilor Externe i-a informat pe cetățenii români, care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în landul german Bavaria că, din cauza ninsorilor abundente de la finele săptămânii trecute, există perturbări ale transporturilor aeriene.

Nu zic că nu-s periculoase perturbările alea din Bavaria, însă ținând cont că a nins, iar zăpada este fascinantă, atractivă și provocatoare, cred că domnul Klaus Iohannis a înțeles aluzia Ministerului de Externe. De asemenea, sper ca si poliția germană să fie pe fază. N-ai zice că Iohannis seamănă cu Cherecheș, dar nici polițiștii nemți nu-s cine știe ce. Nici ei nu prea știu de glumă, sunt oameni și pot greși. Ca să nu mai zic că, vorba unui renumit criminalist, confuzia poate păcăli pe oricine.

* În timpul tragerii la sorți a grupelor Campionatului European de fotbal din 2024, desfășurată la Hamburg, s-au auzit zgomote de natură sexuală.

Cam ca atunci când milioanele de iubitori ai sportului cu balon, nu musai rotund, citesc sau se prefac că citesc, cu viu interes, Gazeta Sporturilor, sub pretextul că așa-zisele știri cu soțiile și gagicile relativ goale ale fotbaliștilor sunt știri din sport.

* O altă publicație de sport de la noi a fost curioasă să afle părerea domnului Cristi Borcea despre Ziua Națională a României și destinul echipei sale de suflet, Dinamo București. El însuși emoționat, jurnalistul de sport a uitat de semnificația zilei de 1 Decembrie. Neștiind ce să-l întrebe pe Borcea, ziaristul a inițiat următorul dialog:

- Domnule Cristi Borcea, se vorbește mult despre egalitatea de gen...

- Da, știu unde vreți să bateți: "blasfemeie", ăsta e termenul.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1838 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:47

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.