Hamsterul lui Dragnea a învățat să toarcă

Hamsterul lui Dragnea a învățat să toarcă
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* Ca să nu pară că ignor snobismul, încep prin a-mi pune poalele îngrijorării climatice în cap: ANM o scaldă! Ba vine căldura, ba nu vine gerul. Timp în care prietenii mei din Vaslui cu capul pe umeri, care "au expertiză" în domeniu, rămân fermi pe poziție: "Ne place gerul, la temperatura camerei. Hai noroc!".

* Novak Djokovic a ratat finala turneului de mare șlem Australian Open de anul acesta. Pentru că exista riscul ca lumea să creadă că lui Djokovic nu i s-a întâmplat cine știe ce, analiștii australieni bătuți în cap cu cel puțin trei doze de profesionalism au remarcat că dezastrul lui Nole e atât de mare, încât sârbul n-a urcat nici măcar în clasamentul CTP. Cât despre clasamentele ANM și ATP, nici nu poate vorba de așa ceva. Si mai grav e că Novak Djokovic a plecat acasă, ca ultimul pasager.

* Vă rog să-mi îngăduiți și să-mi tolerați limbajul colocvial, dar, din nefericire, nu mă pot abține! Știți cumva ce mai face corupția din România? Pe vremuri, nu musai îndepărtate, nenorocita asta ucidea tot ce-i ieșea în cale.

* Fotbalistul român Horațiu Moldovan, portar de meserie, s-a transferat la echipa spaniolă Atletico Madrid. Și ce-i cu asta?! - veți spune - s-au mai întâmplat astfel de nenorociri. Pe undeva, așa și este, aveți dreptate. În meciul Atletico - Valencia, disputat în uichend, fostul jucător al Rapidului n-a jucat. Era de așteptat, vor spune pesimiștii și defetiștii. Mie, unul, mi-a plăcut abordarea celor de la Ziare.com: "Horațiu Moldovan a rămas pe banca de rezerve." Sună frumos, edulcorat, de parc-ar fi fost decizia lui. El a ales să rămână pe bancă, poate și din cauza barierelor lingvistice, sau ceva. E ca și cum ai zice, pardon de obrăznicie, că jucătorul român a preferat comoditatea băncii de rezervă, fiindcă pe teren e mult mai periculos, mai ales că jucătorii de la Valencia au prostul nărav de a trage tare, inclusiv pe poartă. Asta înseamnă libertate și liber arbitru de tușă.

* Cine n-are bătrâni chinezi să-și cumpere animal de companie!

O femeie în vârstă din China a decis să-și lase averea de 2,8 milioane de parai pisicilor și câinilor săi de companie, pe motiv că, spre deosebire de copiii săi, animalele au fost mereu alături de ea. Dacă vă amintiți, și nu văd de ce n-ați face-o, și Liviu Dragnea și-a arătat intenția de a-i lăsa averea sa celui mai bun prieten al său, hamsterul cu care apărea în poze.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1880 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:15

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.