Noe a avut dreptate: "După noi, potolul!"

Noe a avut dreptate: "După noi, potolul!"
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* Dacă în ultima vreme nu l-ați mai văzut cine știe ce pe Iohannis, e doar din cauza discreției sale și a timpului liber, pe care destinul i-l oferă cu pipeta. Una dintre păsărelele surselor noastre de neîncredere ne-au ciripit că Iohannis a umblat prin vrăjitoare, cum spunem noi la țară. Din snobism ezoteric. Președintele a vrut să afle părerea specialistului neomologat de sursele oficiale în legătură cu șansele sale de a ajunge secretar general NATO. Una dintre vrăjitoare ne-a declarat, cu subînțeles: "Da, a venit la mine pentru ca să-i ghicesc viitorul, subjonctivul și mai mult ca și prefectu'. Din nefericire, cum ziceț voi jurnaliștii, i-am dat dăcât în cărțile de Tarom. Și tot din nefericire, n-am reușit să-mi dau seama dacă viitoru' la domnu' președinte sună bine, din cauza la zgomotul şi huruitul motorului de la avion."

* Profit de prilejul acestei scriituri elucubrante, pentru a-i mulțumi public unei doamne de la supermarketul de la noi din cartier, fără de care ziua de ieri mi-ar fi fost mai ternă chiar și decât retorica poetică a lui Piedone de la București. În timp ce-mi scana punga de făină "3 nule", casiera m-a întrebat retoric: "Auziți, iertați-mă că va tulbur fengshuiul entropiei dumneavoastră launtrice! Știti cumva sau aveți idee dacă vrabia aia mai visează mălai?!".

Vădit derutat, m-am scuzat precum șeptelicul la casa 9: "Nu știu, doamnă, că eu nu sunt din cartier, bașca nu prea stăpânesc domeniul acesta oniric!". Hai că m-am râs și ieri!

* Ieri, de Ziua Mondială a Apei, în Vaslui a avut loc festivalul anual "APĂCALIPSA". Cu această rară ocazie, viceprimarul din Perieni și-a amintit că 22 martie este ziua în care Noe a strigat, citându-l pe Ion Iliescu: "Măi animalelor".

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1521 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:09

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.