Rareș Bogdan promite lapte și muiere

Rareș Bogdan promite lapte și muiere
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

* Vești din ce în ce mai bune despre performanțele suprarealiste și supraomenești ale presei!

O domnișoară de la Antena 3 s-a lăudat în direct, la oră de maximă audiență și obediență, că eclipsa totală de soare din Statele Unite a putut fi observată și văzută cu ochiul liber. Angajata Antenei 3 se numără printre românii norocoși care, în timp ce alergau cu viteza luminii crepusculare după lupul din Poiana Brașov, se holbau la eclipsă cu ochiul stăpânului care își îngrașă porcușorul de Guineea, în ajun.

* Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat că "acolo unde sunt liberali la conducerea județelor curge lapte și miere."

Presa zice că știrea e pe bune. Eu cred că Rareș Bogdan este victima unei grave confuzii: ăia din PNL nu se numesc "liberali", ci "peneliști", iar, la Buzău, câinii cu covrigi în coadă au fost prinși de către hingheri.

* Parlamentarii români cer să lucreze online, ca să aibă timp pentru campania electorală.

Ca să nu pară că vor lockdown, ca-n pandemie, aceiași parlamentari ar putea fi testați. Dar nu cu inutilul PCR (Partidul Comunist Român), ci cu celebrul test de inteligență "Barza". Vestea bună pentru parlamentari este că saliva va juca un rol esențial, exact ca-n cazul remediului anti-deochi.

* PSD și PNL ar vrea să interzică păcănelele, cam în aceeași măsură în care Ciucă este doctor, Ciolacu a inventat scrisul de mână și cititul de tipar, iar Rareș Bogdan a eliminat pensiile speciale. Coaliția vrea să interzică păcănelele în localitățile cu sub 15.000 de locuitori. Norocul lor este că cei 15.000 sunt specialiștii lui Emil Constantinescu, iar Borcea a renunțat la metodele contraceptive.

* La doar câteva zile după ce Guiness World Records l-a desemnat pe un britanic ca fiind cel mai bătrân om din lume (111 ani), autoritățile din Peru spun că, de fapt, al lor e cu mult mai bătrân, având 124 de ani. Cu riscul de a-i dezamăgi, o să spun lucrurilor și ființelor pe nume: la vârsta celor doi, oricare-ar fi ea, Ion Iliescu mergea la biblioteca din Alexandria, pentru a se întâlni cu străbunicul secretarului general al organizației Guiness World Records, filiala din Atlantida.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

Citit 1928 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:07

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro