Wash & Geoană

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* PSD este probabil partidul-şampon care ştie cel mai bine să cureţe cele 99 de pete şi apoi să te lase cu părul umed în bătaia vântului. Prin trimiterea la plimbare a lui Mirciulică, se poate spune că a fost patentat şamponul „Wash & Geoană”. După cât apret îi băgaseră social-democraţii în ultima campanie electorală, să-l scoată, dom’e, la uscat ca pe ultima rufă?

* Geoană, la plecarea din partid, a emis următoarele zgomote: „Adio, tovarăşi, pe curând, prieteni!” A fost un soi de toast pe repede-napoi. De aceea, noua sa poreclă ar trebui să fie Toastănacul…

* Marian Vanghelie consideră „greşită şi pripită” decizia partidului din care face parte de a-l uşchi pe preşedintele Senatului. E un mare pas în retorica primarului de sector. Ultima dată bâjbâise că „Ana are mere”.

* Preşedintele de o noapte al României a fost debarcat şi de la Senat. S-a transformat deodată în „Mihaela, pacostea mea”, doamna Geoană urmând să muncească din greu pentru a întreţine un şomer cu nume.

* Dacă numărul 1 în stat va fi suspendat, iar numărul 2 deja a fost dat deoparte, înseamnă că ne îndreptăm spre anarhie. Miam, să fie devălmăşie!

* Ministresa Muncii, madam Sulfina, este supărată că protestele pensionarilor nu aduc mai mulţi bani la buget. Corect, nici măcar n-ai pe cine amenda. Ia să iasă în stradă bancherii, oamenii cu bani!

* Un deputat al Minorităţilor Naţionale s-a plimbat prin Parlament îmbrăcat într-un cearşaf pe care scria „Democraţie şi Libertate”. Probabil nu-l lasă nevastă-sa la o bere cu băieţii.

* Camera Deputaţilor a adoptat proiectul Legii Gărzii de Coastă. Nu-i înţeleg însă noima: o flotă deja dispărută nu se mai poate evapora încă o dată.

* Deputaţii – iată, o specie foarte activă! – au adoptat şi legea privind câinii fără stăpân, astfel că soarta maidanezilor se află de acum încolo în mâinile autorităţilor locale. Risc să mă repet, însă mai periculoşi decât patrupedele slobode sunt indivizii care latră în public că problema lui Azorel şi a Fetiţei trebuie rezolvată numai de Dumnezeu, adică pe cale naturală.

Citit 654 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Noiembrie 2011 22:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.