Capre diem!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un bancher elveţian ne recomandă să cumpărăm aur, conserve şi arme pentru a face faţă recesiunii crunte care stă să vină. Pentru români, mesajul se traduce foarte simplu: jefuiţi un manelist! Ca să vezi că nimic nu este întâmplător, amatorul de „Ooo, viaţa mea” este o mică celulă de criză.

* Săptămânalul britanic The Economist anunţă că anul 2012 va fi greu pentru economia României. Cum ţara noastră nu are economie, avem de-a face cu un nonsens. E ca şi cum ai spune că Bianca Drăguşanu urăşte implanturile cu silicon.

* A început contrabanda cu brazi de Crăciun, sute de pomi fiind confiscaţi. Gurile rele spun că şi Moş Crăciun ar fi implicat în această afacere. Din leafă cinstită nu poate trăi nicio vietate, să fim realişti, şi ar suna ca dracu’ să auzi că birjarul de reni trafichează perdele de tractor şi perje confiate.  

* S-a inventat pilula care te scapă de mahmureală. Specialiştii lucrează intens să scoată pe piaţă şi bulina care inhibă pofta nevestelor de a zbiera la 4 dimineaţa următoarea drăgălăşenie „de unde vii la ora asta, animalule?”

* Borcea de la Dinamo anunţă cu supărare la inimioară că mută echipa din Bucureşti. Momentan nu ştie unde, dar o poate duce la staţia de butelii, aprinde focul şi cine ştie unde va ateriza? Parcă vezi c-o duce direct în Liga Campionilor…

* Hoţii l-au lăsat pe poetul Mircea Dinescu fără capre. Omul trebuie încurajat să treacă uşor peste acest eveniment nefericit, moartea chiar trebuie să citească ziarul în continuare. Trăieşte clipa, Mirceo, adicătelea „Capre diem”!

* Un clujean, membru al Partidului Poporului condus de Dan Diaconescu, a murit în timpul unei şedinţe organizate de formaţiunea politică din care făcea parte. Nici nu ştie ce-a pierdut. Diaconescu, de asemenea. I-a scăzut numărul voturilor cu 50 de procente.

* Elevii bucureşteni sunt campioni la chiul. În două luni de zile s-au strâns peste 1,4 milioane de absenţe. Deja mi se par în ilegalitate fraierii care merg la cursuri.

Citit 757 ori Ultima modificare Vineri, 09 Decembrie 2011 17:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.