Zărzărică, Zarzavat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Băsescu a fost filmat în timp ce făcea cumpărăturile la un supermarket din Capitală. „Dacă tot nu găsesc zarzavaturi româneşti, o să cumpăr turceşti sau spaniole. Evit pe cât posibil zarzavaturile olandeze, e bine ca şi voi să faceţi acest lucru!”, ne-a sfătuit preşedintele statului. Nea Traiane, să-mi fie cu iertare, dar cucuta nu se poate compara cu canabisul!

* Atitudinea şefului de la Cotroceni nu-i deloc corectă. El ne sugerează să nu cumpărăm legume de la olandezi, însă ei ni l-au luat acum nu-mai-ştiu-câţi ani pe Cristian Chivu. Puţin obraz, totuşi.

* Elena Udrea zice că multe dintre sălile de sport din ţară sunt folosite la nunţi şi botezuri. Totul se trage de la perioada în care ele au fost construite, mai exact din mandatul lui Adrian Năstase. Mai ţineţi minte când Nea Nelu arăta cu degetul „capitalismul de cumetrie”?

* Doamna de la Ministerul Turismului îi îndeamnă pe tinerii pedelişti să nu devină bugetari. Cu alte cuvinte, îi condamnă la înfometare.

* Ruşii nu-l mai suportă pe Putin. „Afară cu el!”, scandează de câteva zile alde Ivan şi Svetlana, evident după ce au tras câte-un gât de Rasputin. De fapt, şi pe Vladimir îl vor ras puţin…

* Deputatul Dan Pasat a lovit o femeie cu maşina. De vină-i numele parlamentarului: să-şi zică Dan Roabă sau Dan Căruţă (eventual să încerce un nume indian, de genul Dan-se-plimbă-cu-Cercul) şi nu va mai buşi pe nimeni.

* Un cetăţean de origine germană a fost prins la furat într-un hypermarket din Bucureşti. Din păcate, încă nu suntem chit.

* În judeţul Botoşani, absenţele de la şcoală sunt pedepsite cu retezarea alocaţiei elevului. Numai în pielea părinţilor să nu fii, mai ales pe seceta asta… E una dintre acele zone în care banii lichizi sunt foarte apreciaţi, de unde şi vorba „Iar ai băut alocaţia copiilor”.

* Actriţa Salma Hayek povesteşte că i-a cerut lui Dumnezeu să aibă sânii mari. Ea să-i aibă, nu Cel de Sus! Şi se pare că Doamne-Doamne i-a ascultat ruga, umplându-i sutienul, deşi – se ştie din moşi-strămoşi – Jupânul nu prea bagă direct în traistă. 

Citit 709 ori Ultima modificare Duminică, 11 Decembrie 2011 23:34

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.