Nu ieşi la grătar, nu respecţi legea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nu-l mai pomeniţi, bre, pe Nenea Iancu! Nu i l-aţi buchisit nici măcar pe „Domnul Goe”, dar mereu apelaţi la opera sa… Udrea îi dă peste nas lui Antonescu, iar Ponta o pune pe acelaşi palier cu Mamiţica, Farfuridi şi Brânzovenescu. Pe Anastase la fel. Mai uşor cu Caragiale pe scări, ce se întâmplă în politichia românească a anului 2012 ţine doar de fanteziile Sandrei Brown! 

* În Sighetu Marmaţiei se suflă şi-n iaurt după cele două explozii de zilele trecute. În loc să fi oprit gazul şi curentul electric imediat după primul boom, anchetatorii au decis ca întreaga localitate să rămână fără lumină şi căldură. Asta-i pe sistemul „mâncă pe mumă-sa, că brişca-i la mine”.

* Guvernul se pregăteşte să ne interzică dispozitivele de detectare a radarelor. Wow, înseamnă că se doreşte introducerea în trafic a dispozitivelor de sesizat gropi în asfalt, iar la semnalul sonor al aparatului nu ţi-ai da seama dacă e vorba de poliţişti sau de fisuri stradale…

* Deputaţii au adoptat Legea Picnicului. Cei care nu vor ieşi la iarbă verde din motive financiare – ca să pârleşti mici sau cotlet îţi trebuie nişte bani, fireşte! – nu sunt obligaţi s-o respecte.

* Mă gândesc că preşedintele Băsescu ar putea fi încadrat la încălcarea legii barbecue-ului când îi sare prea tare muştarul.

* La un magazin din oraşul francez Toulouse clienţii români sunt discriminaţi. Sunt refuzaţi la casele de marcat. Cu alte cuvinte, furtul la raft este singura variantă de shopping în acest market.

* Ziarele şi televiziunile par să se distreze pe seama circului de doi lei făcut de clanul Becali în instanţă. În loc să meargă piano, că nu degeaba e chemat acolo, aşa-zisul Giovanni a zbierat la mişto să i se pună cătuşele. Titlu cu litere de-o şchioapă apoi, în mass-media: „Becali a făcut show!” Să fim bine înţeleşi: şi-a jucat rolul, acela de a intimida pe oricine, că doar nu oricine a făcut cu el şcoala vieţii, la seral.

* Cântăreţul de muzică Elton John, în casa căruia găina nu face vocalize din simplul motiv că nu există, a suferit o toxiinfecţie alimentară. Din acest motiv, el şi-a anulat două concerte. Bine că n-a avut programată şi noaptea nunţii tot în această perioadă!

Citit 867 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Februarie 2012 16:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.