Politica lui laie-bucălaie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Conform unui sondaj IRES, premierul Ungureanu ar fi apreciat de 62 la sută dintre români. Şi, dacă n-ar fi făcut afaceri cu baciul vrâncean, cel Ungureanu ar fi avut şanse să smulgă un vot şi de la Mioriţa. Oricum, alegerile vor fi ca-ntotdeauna, după evenimentul din decembrie ’89, adică laie-bucălaie.

* MRU, cum i se mai spune prim-ministrului, afirmă: „Atât noi, cât şi FMI ne gândim la bunăstarea cetăţeanului.” O fi supărat pe Băsescu de nu-i dă numele? Îmi miroase a dizidenţă ieftină.

* Marcanta personalitate culturală Bercea Mondialu a primit şapte ani şi jumătate de pârnaie, fără număr, fără număr, fără număr. Da’ ce-a făcut, domnu’, că doar n-a dat în cap! Gurile rele zic că a înjunghiat pe la spate, să-nnebunesc…

* Ştirea zilei vine din America, acolo unde zice-se că Whitney Houston a fost înhumată cu papuci de aur şi bijuterii de 500.000 de dolari. Aoleo, mo! Mai bine ar fi precizat ăştia unde fu înmormântată vedeta, că sunt destui compatrioţi d-ai noştri care ar dori să se „reculeagă” puţin…

* Sute de americani stau de zile întregi la coadă pentru nişte adidaşi cu design spaţial. De aici şi zicala că te duci în diverse intimităţi cu satelitul.

* Aproape 30 de elevi din mai multe licee buzoiene au fost diagnosticaţi cu rujeolă. Să ne-nţelegem, n-ar fi fost o veste bună nici dacă rujeola ar fi reprezentat vreo marcă de ruj.

* Ioan Becali, vărul celui mai cunoscut din acel clan, anunţă că ar putea candida la preşedinţia statului (pentru unul care stă de când se ştie, e ceva firesc să instituţionalizeze statul degeaba). Dacă ar ajunge la Cotroceni, Giovanni, după poreclă, ar putea realiza ceea ce visăm cu toţii: ar transfera România la Real. Că la Selgros, din păcate, nu cunoaşte pe nimeni.

* Fostul senator de Pennsylvania, Rick Santorum, actualmente candidat la învestitura republicană la preşedinţia SUA, îşi menţine declaraţiile controversate din 2008, când a spus că Satana atacă America. De aceea, propun ca domnului Rick să i se zică Sanatorum.

* Frigul ne dă de înţeles că va părăsi România. Facturile încărcate la întreţinere, ba!

Citit 614 ori Ultima modificare Joi, 23 Februarie 2012 15:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.