E pur SIE muove

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Am colegi pescari din redacţie care îl invidiază la culme pe Traian Băsescu. Pe îngheţul ăsta, preşedintele şi-a luat undiţa ca să dea la copcă în USL. Mă rog, în PNL, şi deja a tras. Captura e semnificativă, Meleşcanu fiind luat în acvariul Cotrocenilor. Mai rămâne de stabilit cum a pus botu’ ştiuca (încă) liberală: la viermuşi sau la mămăligă? 

* Şi totuşi se mişcă. Da, Băsescu, doar nu Whitney Houston! Acest Galileo Gâlgâieli a reuşit prin mutarea cu Teodor Meleşcanu la Serviciul de Informaţii Externe să demonstreze că „e pur SIE muove”.

* Soţia lui Dinu Patriciu doreşte să divorţeze de marele afacerist. Încă un motiv pentru patronul Mic.ro să se facă de băcănie…

* Un nene din Oradea a fost ieri împuşcat „în plină stradă”, după cum au anunţat fetele de la televizor. Ce-i aia, în plină stradă? Au măsurat ca să vadă unde-i şoseaua ochi? Bănuiesc că era vorba de un drum municipal afectat deja de topirea zăpezilor. E ştire de tipul „2 în 1”, reţeta perfectă pe timp de criză. 

* Informaţia de mai sus a venit la pachet cu precizarea „orădeanul a fost executat în stil mafiot”. Eu nu mă uit la filme cu împuşcături, nu-s răguşit precum Godfather, deci habar n-am cum e stilul ăsta. E cu mult diferit de felul în care se cotonogeau Tom şi Jerry?

* După ce ouăle s-au scumpit în draci, ţi-e şi teamă să mai pronunţi acest substantiv comun care se stresează, după cum au stabilit specialiştii în cofraje. Propun să umblăm la proverbele şi zicătorile „de omletă”, nu de alta dar şi-aşa ne chinuiesc facturile, taxele şi impozitele… Din ce se aude, Oul lui Columb va fi listat la bursă.  

* Din aceleaşi motive, vin cu sugestia ca întrebarea ancestrală „Ce a fost mai întâi, oul sau găina?” să urce pe masa chirurgicală. Să rămânem cu următoarea dilemă în vine: Omul sau aparatul de făcut cotcodac?

* De când face fix un leu bucata, fi-i-ar albuşul să-i fie, nici de eufemism nu mai e bun. Başca am intrat şi în post.

* Nicoleta Luciu şi-a arătat noii sâni într-o emisiune de televiziune. Cât timp vedeta a vorbit la microfon, ei şi-au văzut de treabă. Sau, mai degrabă, au fost văzuţi la treabă. Oops, m-am cam fâstâcit!

Citit 605 ori Ultima modificare Marți, 28 Februarie 2012 16:26

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.