Un pistol de calibru m-ar coafa…

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Specialiştii se întreabă ce vom face în cazul repetării cutremurului din 1977. Păi, mai întâi l-am putea acuza de plagiat, apoi că se dă în stambă pentru a concura la „Românii au talent” şi, în al treilea rând, i-am da peste nas. La propriu. Ce, el nu ne va da peste nas c-un bibelou, un televizor, ceva? Doar ştiţi că e greu să te pui cu seismele: dau cu ce-apucă! 

* Este de aşteptat ca o zguduială asemănătoare celei din ’77 să distrugă aproximativ 44.000 de locuinţe. Uau, ce bună ar fi, s-ar relansa industria imobiliară! Am ajunge iar la monstruozităţi de genul celor de la Mica Publicitate: „Vând garsonieră cu 1,4 miliarde lei vechi.” Trăiţi-ar familia, dar ce-ai pus în ea de-i aşa de valoroasă? Garsonul e inclus, monşer?

* Noutăţi din cazul Coaforul. Criminalul s-ar fi dus la magazinul de arme şi muniţii şi ar fi spus: „Un pistol cu calibru ceva mai mare m-ar coafa…”

* Proverbele autohtone simt o durere de burtă după evenimentul din buricul Bucureştilor. Acum, cică e altfel vorba cu „babele se piaptănă”. Da. Babele o ard aiurea, iar ţara e la coafor. 

* Rulează o reclamă pe radio de ceva vreme. E o treabă cu multă pilozitate capilară: „Vai, fată, când mă trezesc, găsesc mult păr pe pernă. Ce-o fi?” Iar ailaltă nu-i oferă niciun răspuns de Doamne ajută, ba chiar o ia în râs, după umila-mi părere. Dacă găseşti un balot de păr pe bucata de burete pe care îţi aşezi căpăţâna, îmi este limpede că ai mâţă în casă. Şi că suferă de boala păduchelui nebun. Altfel, ce naiba ar căuta cocoţată pe pernă?

* Cunoscutul pilot care a condus-o şi pe Romaniţa Iovan într-al nouălea cer (tot cu avionul probabil, cei doi nu mi se par potriviţi, dar nu-s Monica Tatoiu pentru a-mi da cu părerea) a împuşcat un câine. Adrian Iovan este, sper că nu v-am surprins cu această dezvăluire. Să fi fost vorba de vreun maidanez care-şi aranja perciunii la frizerie?

* Actorul Antonio Banderas a rămas fără portofel la Budapesta. În contextul bunelor cunoştinţe de geografie pe care le au vedetele din Occident, pletosul va spune că românii l-au prădat. Păi, ce, Budapesta nu-i capitala României? A, Sofia, aşa…

Citit 700 ori Ultima modificare Vineri, 09 Martie 2012 13:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.