Căutăm preşedinte. Rugăm seriozitate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Credeaţi că funcţia de şef de stat presupune numai lapte şi miere? S-o credeţi voi, a spus-o însuşi Traian Băsescu, preşedintele-albinuţă: „Preşedinţia a fost cea mai umilitoare perioadă din viaţa mea!” Păi, în condiţiile astea, să ne aşteptăm ca postul de locatar la Cotroceni să fie scos la mezat prin mica publicitate: „Căutăm preşedinte de ţară, aspect fizic plăcut, rugăm seriozitate, nu răspundem la bip-uri.”

* Băse anunţă că salariile bugetarilor ar trebui să crească urgent cu 15 procente. Mă rog, nu chiar atât de urgent. Dacă s-ar putea în preziua alegerilor, ar fi perfect…

* Zeus are o problemă şi cu Petromul. A spus-o ieri, în timpul unei emisiuni de la Pro TV: „Am rupt orice legătură cu ei, politica lor este incorectă!” Păi, da, şefu’, nici măcar un cocteil Molotov nu-ţi mai permiţi în Piaţa Universităţii de când cu scumpirile astea! De ce nu se gândesc şi la amărâţii de rând? Ne facem de râs doar cu pancarte şi cu scandări paşnice. 

* Pe cuvânt de onoare, mi-e ruşine să comentez declaraţia lui Băselu despre doamna Elena Udrea! „Ne place, nu ne place, cum era ea, cu tocuri înalte, cu pantaloni strâmţi, a avut cea mai bună absorbţie”, a spus marinarul şi, ca mascul în plină activitate electorală, devin uşor invidios. Omul a nuanţat apoi: „Despre absorbţia de fonduri europene este vorba.”

* Weekendul a fost poluat de mârlănia intitulată pompos „Selecţia naţională pentru Eurovision 2012”. Peste tot, referiri numai la caraghioslâcul care nici măcar show nu mai poate fi poreclit. A câştigat Mandinga cu un refren à la Costi Ioniţă, că el a şi compus melodia. Pe parte economică, e bine că merge în finală o lălăială ieftină. Pe unde am scoate cămaşa dacă ne-am pricopsi cu trofeul continental? Ptiu, ptiu, Doamne, apără şi păzeşte! S-ar duce naibii mărirea de lefuri pentru bugetari.

* Irinel Columbeanu îşi va deschide propria televiziune. Bine, informaţia este oarecum frustă. I-o va deschide cineva care va ajunge la clanţă. Unde-s vremurile în care problema era rezolvată de Monicuţa?

Citit 773 ori Ultima modificare Duminică, 11 Martie 2012 13:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.