Pe Golgota cu telecabina

Pe Golgota cu telecabina
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bun regăsit în troaca subsemnatului! Am o jenă greu de povestit. Au trecut Floriile şi nici măcar o vorbă nu i-am transmis lu’ Bercea Mondialu’. Păi, ditamai personalitatea să fie omisă în plină zi onomastică? Haideţi, cum adică Bercea nu e nume de floare? Chiar de-i mai buruienos, aşa, tot din floarea lumii interlope face parte…

* Ieri a fost Paştele catolicilor. Bine, continuă şi astăzi, poate şi mâine, habar n-am. Ideea e că, în condiţiile astea, nu mai am chef de Paştele ortodox. După ce supuşii Papei au băgat cozonaci la greu şi au ciocnit ouă, nouă, radioascultătorilor de Trinitas, ce ne mai rămâne? Pariez că mai prindem nişte gălbenuş de găină stresată şi panetone lăsat la uscat. Nu-i corect, nene, să facem sărbătorile pe rând! Iisus n-a urcat pe Golgota cu telecabina, stând la coadă doi pe bilet (sau chiar trei) cu ceilalţi doi de pe cruce.  

* Papa Benedict al XVI-lea avertizează: „Întunericul ameninţă omenirea!” N-aş da să mă sperii, nu se poate ca la Vatican să nu existe vreun generator ca lumea, ceva.

* Un pastor de la Biserica Tuturor Sfinţilor din Marea Britanie le-a sugerat credincioşilor să petreacă Paştele cu ciocolată şi cu hârjoneală în aşternut. Sex, adicătelea. Bre, părinte, matale ai luat-o razna! Ciocolata e scumpă, ai uitat că traversăm o criză economică de n-am mai mâncat ca lumea de la nunta lu’ mama?

* Băsescu le-a transmis băieţilor din Opoziţie, mai exact USL-ului, că va demisiona dacă va fi revizuită Constituţia. Adică dacă alde Ponta şi Antonescu vor fi de acord cu el. În preşedinte nu poţi avea încredere nici dacă vine îmbrăcat în tricoul de golf al lui Dumnezeu, sigur urzeşte el ceva pe la spate. Să recapitulăm puţin: şi-a sacrificat pionul principal, pe regină a dat-o la blat şi face paradă cu nebunul intelectual. Dacă se predă şi el… Nu, e clar: a bătut palma cu mayaşii pentru ca sfârşitul lumii să aibă loc în decembrie 2012. Am trăi şi noi o lună fără Băselu’.

* În Liga I de fotbal s-a tăiat mielul. Sâmbătă, mai exact. Vaslui a încasat-o la Sibiu, Dinamo s-a făcut de râs cu Petrolul pe teren propriu, iar prima clasată, CFR Cluj, a luat-o pe coajă de la Rapid, 0-5. În prag de sărbătoare pascală, fanii echipelor bătute le-au amintit fotbaliştilor de cruci şi de brizbriz-uri care nu pot fi pomenite. Amin.

Citit 758 ori Ultima modificare Duminică, 08 Aprilie 2012 19:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.