Moartea pasiunii domnului Lăzescu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* A început de ceva vreme campania electorală şi unii se dau mai breji decât alţii. Până după alegeri, când ne vom închina la Sfântul Exit-Poll, prefer să mă distrez doar pe seama unor bannere de tot râsul. Le-am găsit în alte judeţe şi sunt antologice. Astăzi, l-am ales pe ialomiţeanul Marian Cuţitaru, o identitate întreprinzătoare. O spune numele, dar nici sloganul domniei sale nu tace: „Pentru binele comunităţii votează Cuţitaru Zobar Marian, primar Bărbuleşti!” Ce mai vreţi? Omul nu face vreo urare, el ameninţă voalat: dacă nu eşti cu jupân Cuţitaru, e lesne de înţeles că binele comunităţii se împuţinează. Pentru că-mi place să mă erijez în amestecător de sensuri, l-aş lovi pe individ cu următorul mesaj: „Alege Cuţitaru! Nimic nu se împlântă fără voia lui.”

* Golănia de la TVR atinge cote paroxistice. Băieţii care trăiesc pe spinarea oricărui posesor de telecomandă au intrat în incapacitate de gândire… Pardon, de neplată, deci sunt în anticamera falimentului. Ce face Alexandru Lăzescu, directorul general al Televiziunii Bugetare? Se plânge ca o băbuţă la toate agenţiile de presă, încercând să ne tragă de compasiune: „Dacă situaţia cu ANAF nu se rezolvă, pot fi afectate serios Fotbalul, Jocurile Olimpice, Eurovision, campania pentru locale.” Este revoltător să comentez spusele acestui nene avansat pe linie politică la TVR! Ce-i aia „fotbalul”, Lăzescule? Este vorba despre ditamai Campionatul European de Fotbal, competiţie cu milioane de amatori în România şi pe care teveriştii - scrie presa centrală - au amanetat-o parţial la Dolce Sport, o tigaie văzută de numai 1,2 milioane de români. Băi, directore - vorba lu’ Nea Bachus - nu mă interesează că ai probleme, deoarece lunar îmi iei taxa abuziv! Dă-mi Europenele de fotbal, nu mă priva de Jocurile Olimpice şi lasă-mă să mimez fracturi inghinale când îmi vorbeşti despre „campania pentru locale”! Iată, aşadar, doamnelor şi domnilor, „Moartea pasiunii domnului Lăzescu”! Despre pasiunea de a toca fonduri publice este vorba…

* Victor Ponta şi l-a pus pe Liviu Harbuz consilier personal. Să nu-mi spuneţi cuţu, dacă asta nu-i o decizie anti-Geoană. Senatorul de Dăbuleni merita asta.

Citit 673 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.