Boscheţii lui Daniel Constantin

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Parlamentul European a decis ca femeile şi bărbaţii să fie plătiţi în mod egal. Păi, ce, frate, mâncăm în aceeaşi cantitate? Găsiţi-mi un echivalent pentru instituţia Oana Roman şi mai discutăm pe această temă…

* Victor Ponta îşi doreşte creşterea natalităţii în ţara pe care a ajuns s-o guverneze. Nu văd cum ne-am putea înmulţi bătând din palme, de fapt utilizarea palmei este strict interzisă în acest caz. Dacă nu naştem pui vii precum găina lui Cristoiu, mai avem o şansă cu ouăle de la Cornu ale lui Năstase.

* Şefii televiziunii publice din Spania i-au cerut concurentei acestei ţări din finala Eurovision 2012 să nu câştige concursul deoarece ibericii nu-şi permit din punct de vedere financiar să organizeze următoarea ediţie a showului. Conform regulamentului, statul campion preia pentru un sezon frâiele Eurovision, or Spania pare să alunece exact ca Grecia. Prin urmare, n-ar trebui să ne mire dacă Patora Soler, reprezentanta regatului spaniol, va cânta ceva din Irina Loghin. Sau un Fuego, ceva, deşi ar cam risca.

* Un candidat independent la Primăria Sectorului 4 din Bucureşti le promite alegătorilor „Spaţii unde tinerii să facă sex”. Omul are deja o problemă: din familia lu’ Sexy Israela nu pune mâna decât pe votul lui Liviu. Amatorii de tabloide ştiu de ce.

* Sunt nevoit să sap după nişte lacrimi. Am auzit cât de sărac este băiatul de la Ministerul Agriculturii, Daniel Constantin, omul „domnului profesor” Dan Voiculescu. Mi-ar părea rău să tai ceva din declaraţia suavă a distinsului sărăntoc închipuit: „Soţia mea are câteva cursuri pe care le-a făcut în Olanda, de design floral, şi deţine o mică florărie din care se întreţine familia noastră. Florăria este foarte publică şi foarte cochetă şi mă mândresc foarte mult cu ea. Este o afacere foarte mică de familie din care ne câştigăm veniturile”. Foarte frumos! Am vrut să zic, domnule Constantin, că foarte frumos v-aţi camuflat câştigurile. V-aţi folosit de nişte boscheţi. Ingenios!

Citit 687 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.