Căpușe nedate cu ruj

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Un director de școală din Tulcea și-a obligat elevii să poarte tricouri cu PDL. Uniforma-i uniformă, nu se negociază, băi, fraierilor! Doar n-ați uitat că unii băieți au ajuns șefi de unități de învățământ pentru că au respectat cu sfințenie uniforma de partid...

* Liviu Pop, interimarul de la Educație, anunță cu emfază că violența din școli este în creștere. Săracul de el, o fi crezut că dacă e supraproducție, trebuie declarată.

* Papa Benedict al XVI-lea spune că o familie dintr-o țară civilizată trebuie să sponsorizeze una din lumea a III-a. Mă rog, acesta să fie modelul, deci mai toate celulele de bază ale societății care au probleme financiare să fie ajutate de cele cu ceva cheag în cont. Este un prim pas spre sclavagismul modern. Familionul oropsit, când va fi chemat la raport, va răspunde ca la armată: „Suntem familia Traore, sponsorizată de familia Trump”. Sau, dacă vreți: „Ne numim Gabor și am fost sponsorizați o bună vreme de familia Columbeanu”.

* În ultimele 24 de ore, aproape 20 de gălățeni au fost mușcați de căpușe. Dacă ar fi să țin cont de spusele colegului „de pe spital”, căpușele nu erau date cu ruj, deci nu constituie probă de divorț.

* Niște cercetători americani au ajuns la concluzia că ploșnițele și, foarte probabil, căpușele nu pișcă persoanele aflate în stare de ebrietate. Acum știu de ce nea Nicu Văcăroiu a mers cu pieptul deschis la iarbă verde și în acest an, în ciuda codului galben de Lyme.

* Nu ne desprindem de subiect. Alți specialiști din Goteborg, Suedia, consideră că berea nu se depune numai pe burtă, așa cum se credea de zeci de ani. Stop, nu trebuie să ne spună ăștia unde se mai decantează berea! Știm și noi că se depune și în șanț, eventual la baza gardului.

* Marele compozitor Mozart ar fi fost atras de practicile scatofile. Așa spun cercetătorii care i-au găsit o poezie compromițătoare. În acea operă, geniul muzicii ar fi făcut apologia fecalelor intrate în contact cu fondul de ten, Doamne iartă-mă! Iată de ce nu mă apuc de compoziții sofisticate: se va auzi în mileniul următor că am fost un pervers nenorocit!

Citit 1079 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.