Votaţi-mă să mănânce şi gura mea!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Ce neinspirat am fost, ca să nu admit că mă pot numi fraier cu acte, că am ratat şi în acest an alegerile locale! Era o excelentă ocazie de a candida la o Primărie, ceva, la un Consiliu... Păi, la ce mesaje au băieţii cu iz de ciolan în nări, cu siguranţă le-aş fi dat ceaţă. Deşi nu mă aflu pe liste, vă ofer în alb promisiunea mea pentru următoarele alegeri. În 2016 se vor întâmpla, nu-i aşa? Iaca: „Sunt catindatu’ şi vreau să fac, dar mai ales vreau să dreg. Dacă voi ieşi, nu voi ajuta pe nimeni din familie, de unde aţi putea deduce că urăsc nepotismul. De fapt, nu voi mai băga în seamă pe nimeni. Ce, gura mea nu poate mânca de una singură? Votaţi-mă, băi, condamnaţilor!”

* Păcat că actualul primar al Galaților nu mai doreşte un mandat. Ar fi avut cu ce se lăuda: credeţi că Gropzilla de pe Oltului este întâmplătoare? Ea fusese concepută special pentru perioada campaniei electorale, Dumitru Nicolae gândindu-se că, astfel, ne-ar lua ochii cu o mega-invenţie. Cine ar fi visat că ne putem teleporta cu tot cu maşină de lângă Casa Minion tocmai în China sau unde naiba vor muşchii tehnologiei?

* Ieri dimineaţă mi-a sunat telefonul chiar la ora 5 fix. Mă trecuseră toate apele cu sare din lume, parcă auzeam vocea lui Balaban Grăjdan fără s-o fi cunoscut, dar m-am trezit brusc din reverie. Cum locuiesc la parter şi dorm cu geamul deschis, am fost părtaşul apelului primit de femeia de serviciu care chinuia mătura pe spaţiul public. “Alo, da! Ci vrei, băi, Gigeli? Lasî-mă, sunt la muncî!”, i-a răspuns doamna Recycle Bin şi m-am liniştit. Mi se confirma faptul că numai femeile pot fi apelate la ora aia imposibilă...

* Unul dintre judecătorii lui Anders Breivik a fost surprins jucând Solitaire în toiul procesului. Oare ce games-uri le plac indivizilor obligaţi să dea un verdict final în cazul lui Adi Năstase? Fostul prim-ministru e topit după „De-a v-aţi ascunselea?”.

* Mii de broaşte negre au invadat zona Yambol din Bulgaria. Bătrânii de la ei spun că ar urma un potop fără precedent. Doamne, faci tu asta pentru noi?

Citit 811 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.