Să castrăm țânțarii!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Nenea primaru’ care încă mai eşti în funcţie până la transferul de putere, fă ceva, dom’le, că ne papă ţânţarii ăştia de vii! Ne crâmpoţesc de ne sare colbul şi, nu de alta, dar de ce să-i îmbolnăvim şi pe ei? Trăim într-un oraş poluat, deci avem sângele grav afectat. De ce să-i facem părtaşi inconştienţei publice?

* Ar fi culmea ca unele asociaţii pentru protejarea animalelor să sară de posterior în amonte că suntem nişte brute pentru simplul fapt că cerşim eutanasierea pişcătoarelor cu aparat de zbor. N-ar fi de mirare să auzim că tot castrarea insectelor este cea mai bună măsură. Deşi, dipterele astea doar pupă, mozolesc...

* Ce ţară, băi, alde monşer! Auzi, o judecătoare din Craiova, cam la 50 de ani, a fost ridicată pentru şantaj sexual. Tanti asta se culca în compania unor indivizi înstăriţi şi neapărat posesori de certificate de căsătorie, apoi le cerea bani mulţi pentru a nu face publice escapadele. Cât de prostovani pot fi ăia care-i picau în plasă, când lumea e plină de “babete” de 22-25 de ani? Derbedeii printre care am slalomat în copilărie pentru a nu deveni puşcăriabil aveau o vorbă. Îmi permit s-o îmbrac, să-i dau o formă cât mai îndepărtată de vulg: “Cum stă aia cu dentiţia?”

* Traian Băsescu zice că TVR-ul ar trebuie desfiinţat deoarece “a ajuns o afacere de familie”. Cum naiba, Traiane? Abia acum, după ce a intrat în nămol cu datoriile şi după ce ne-a ascuns juma’ de European de fotbal, ţi-ai dat seama? După ce directorul general proaspăt mazilit fusese numit pe linie politică de băieţii lu’ matale? Ş-apoi, nu mai e nevoie, va falimenta singură televiziunea aşa-zis naţională. Dacă va câştiga Dan Diaconescu alegerile alea mari, mi-e clar că vom plăti taxa în contul OTV-ului.

* Senatorii României au vrut să interzică cerşetoria. Totuşi, şi-au dat seama în ultima clipă că-şi taie singuri craca şi au anulat această iniţiativă. Păi, cine cerşeşte cel mai abitir o dată la patru ani?

* Starleta porno considerată regina sexului intestinal - este vorba despre o româncă din Timişoara - divorţează de bărbat-su. Cică ăla o înşela. Sau poate că ea nu mai suportă amatorismul soţului.

Citit 1063 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.