Ieri delfini, astăzi hamsii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Când să ne savurăm și noi o bucată de weekend, hop și Vasile Blaga cu o figură de stil absolut surprinzătoare. La o ședință cu ușile închise, Buldogul i-a spus de la obraz Elenei Udrea că și-a bătut joc de partid: „Ți-ai promovat toți delfinii în funcții, iată unde am ajuns!” Ce-i aia “delfin”, Vasilică? Este că-i nașpa acum numai cu hamsiile? Ehei, unde-s cașaloții d’antan?

* Emil Boc și-a dat demisia din funcția de președinte al partidului care deja nu mai contează. El va rămâne însă pe aproape în eventualitatea în care va fi lansată la apă entitatea denumită Albă-ca-Zăpada. Nu-i rău să fii primul nici măcar în herghelia de pitici...

* Și-au dat seama și băieții din partidul portocaliu că madam Anastase e degeaba. “Te crezi la discotecă? Te-am pus șefă la Parlament ca să numeri bile, nu să-ți bați joc”, a muștruluit-o un nene pedelist de la Tg. Mureș pe Roberta. Exact, trebuia să numeri bile în Parlament, coană Anastase! Bilele de muc, se înțelege.

* Un fotograf român aflat în Ucraina pentru turneul european de fotbal a fost caftit rău de niște borfași și a rămas și fără aparatură. Asta ca să ne dăm și mai tare seama în ce fundătură a dus UEFA ditamai competiția. Pe bune, dacă organiza România o întrecere de asemenea nivel, n-am fi pățit o asemenea rușine. Fotograful ar fi fost și înjurat de mamă la noi, deci ar fi fost jaf all-inclusive.

* Tot circulă o reclamă la tv despre nu-știu-ce concurs dotat cu ditamai premiul: o excursie în țara câștigătoare a chiftelei Euro 2012. Ha, ha, și dacă se va impune tocmai Ucraina, frate? Ă, care se mai bagă la o tabără printre bagabonți?

* Măscăriciul care l-a bătut pe Lucian Bute (eu merg în continuare pe pumnul pecheanului, înjurați-mă dacă nu vă convine!) îl atacă iarăși, ca prostul, pe gălățean: „Îl bat cu o singură mână, nu mă mai tem de el!” Băi, Carl Froch, am auzit că o firmă care confecționează hârtie igienică ar fi interesată să-ți sponsorizeze celălalt membru superior! Ia șterge-o de-aici!

Citit 912 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.