Şi totuşi, ăia de la Rahova aşteaptă...

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adrian Năstase a fost condamnat. Adrian Năstase s-a împușcat. Adrian Năstase a fost operat. Fie numele Domnului Băsescu înjurat. Cam asta ar fi rugăciunea pesediștilor după evenimentele de miercuri seară. Am mai multe lucruri de comentat, fie-mi inspirația a dracului dacă nu voi puncta cu adevărat. Pam-pam!

1. Nu mi-aș dori să fiu în pielea deținuților de la Rahova care așteptau prospătură de numa-numa. Serios, aflaseră de la televizor că le vine un condamnat pe doi ani de zile, deci li se stârnise apetitul.

2. Cei care cred că trebuia să fiu chinuit de cel puțin o lacrimă în colțul ochilor, să caute alte rubrici. Este incredibil cum Arogantul a devenit, peste seară, o victimă. Adiță, full de domenii, cel care a dat combinatul din Galați pe doi lei de semințe, ăla despre care se spune că are șapte case, s-a transformat într-un neajutorat. Nu pun botul la declarațiile lacrimogene ale colegilor săi de partid și n-a recurs la niciun gest de demnitate, madam Corina Crețu! A încerca să-ți iei viața e lașitate, dar să nu ajungem până acolo. Bombo n-a vrut să se sinucidă, doar n-o să credeți gogomănia asta... Încerc să-mi închipui cum a sărit polițistul să-l deturneze de pe traiectoria morții, vai, telenovele, Dallas, tati! Omul și-a înscenat tentativa de suicid, e în spital și poate mai obține o reducere din pedeapsă. Eventual, spitalizarea îi va fi trecută drept detenție.

3. Ponta ne-a umplut pe toți de respect afirmând că Băsescu ar putea fi fericit de acest tablou, cu Adiță însângerat și, ulterior, încarcerat. Nu-l suspectam de multă cultură politică, dar mă tem să nu fie și mai rău. Victoraș, tu erai cu raliurile, nu cu împușcăturile, chiar dacă socru-tău, Ilie Sârbu, și-a pierdut un testicul tot din cauza lui Năstase...

4. Completul care l-a trimis în zeghe pe fostul premier al României a fost format din cinci femei. Ehei, acum pricep de ce și-a luat pârnaie cu executare Năstase: invidia feminină l-a mâncat. Dacă ar fi fost bărbat, altfel s-ar fi pus problema. Ar fi putut cuceri două-trei dintre ele.

5. „E o noapte groaznică, din iunie 1990 n-am mai trăit o așa noapte!” Declarația îi aparține lui Crin Antonescu. Normal, la ora la care trebuia să viseze frumos, el era nevoit să dea declarații la televizor. E și Crin om până la urmă, cât să reziste?

Citit 1031 ori Ultima modificare Joi, 21 Iunie 2012 15:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.