Lăsați Copy să vină la mine!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Copilotul acuzat de plagiat își dorește a fi un Mesia al acestui neam. E și prim-ministru, îi place să joace și în rolul de președinte (până se trezește Antonescu, evident), e factotum cu freză de tocilar. Vi l-ați închipui pe Ponta în treningul de fâș al lui Mesia? Ar spune atunci, iubiți credincioși, „Lăsați Copy să vină la mine!”...

* Nominalizatul de la Cultură, Puiu de Ponta Brătescu-Voinești, are greșale în Curriculum Vitae. Domnia sa a mâzgălit în documente că a fost bursier „Fullbright” la San Francisco State University, deși „Fulbright” este titulatura oficială a acestei pierderi de timp. Sau poate că nenea Hașotti a beneficiat de tot tacâmul la seralul ăla din San Francisco. De aici poate veni prefixul „full”, adică a fost cu de toate. Gagici, bețivăneli etc.

* De fapt, cum să-l propui la Ministerul Culturii pe un domn intitulat Puiu? N-am nimic cu numele, deși pare că sunt mânat de o filosofie de rotisor, dar nu-l poți avansa pe Puiu la Cultură, bre! Un Puiu s-ar fi pupat de minune cu șefia Talciocurilor sau a Aprozarelor Deschise Dimineața la 6,00 Până Se Trezesc Navetiștii Care Pleacă în Schimbul Unu. La tarabele de roșii și castraveți aș auzi un dialog de genul „Să trăiești, nea Puiu! Îs de Matca, de solar?” / „E bune, tată, e bune toate!”

* Niște plozi de la naționala sub 19 ani a României au fost suspendați pe juma’ de an și pe 12 luni pentru că au băgat în ei pizza și bere. Flăcăii, acuzați și că au făcut scandal în cantonament, rupând mese și făcând mizerie de cocină, se revoltă: „Doar pentru o pizza să fim sancționați așa?” E corect ce spun juncanii și mă aștept la o nouă decizie a Federației de Fotbal: să li se dea câte patru ani că n-au crăpat în ei și șaorma cu ketchup și maioneză. Ne batem joc de fast-simboluri?

* Directoarea unei grădinițe din Germania a fost dată afară deoarece este lesbiană. Bănuiesc că autorităților le-a fost greu s-o depisteze, dar prea le ținea pe mămici câte cinci ore la ședințele cu părinții...

* Ana Maria Prodan a devenit noul patron al echipei de fotbal „U” Cluj, adică e prima femeie din miuța autohtonă poziționată atât de sus. Mă bucur că misoginismul a fost ologit și că se oficializează o stare de fapt: femeia deasupra. „Șepcile roșii” au devenit „Sutienele roșii”.

Citit 989 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Iunie 2012 15:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.