Adi de la Gâlcea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mi l-au ridicat pe Adiță, i-am văzut rânjetul arogant prin geamul ambulanței... Sper să nu-l fi trimis imediat pe sectoare, să deretice, că este puțin bolnăvior. Nu râdeți, zgaiba de la gât pe care și-a provocat-o Arogantul cu unghiile sale lucioase nu-i chiar așa ușor de tratat. Iată cum i-am depistat diagnosticul: panarițiul amigdalelor!

* Ne ambalăm degeaba, îi facem în zadar galerie din fața micului ecran. Năstase a plecat într-un concediu pe Valea Rahovei. Adriene, vezi că acolo se circulă numai bară la bară, dacă-mi înțelegi aluzia... Mă rog, ești obișnuit cu binele.

* Prin plecarea lui Năstase din domiciliul situat pe strada Zambaccian asistăm la o schimbare esențială în casă. Colacul de la WC va rămâne mereu ridicat. Așa se întâmplă când sexul sensibil părăsește căminul pentru o vreme.

* Nu pot înțelege de ce mai este nevoie de identificarea condamnatului odată ce-l ai gata capturat, între patru pereți. Astfel s-au desfășurat alaltăseară ostilitățile la aterizarea lui Adi pe Aeroportul Penal din Rahova. După ce toate televiziunile au turuit pe marginea încarcerării sale, apoi chipul i-l știu și babele din vârful muntelui, de ce-i mai ceri buletinul? Poate doar să i-l arunci pe jos pentru a-l obliga să se aplece...

* Un comisar bine ancorat în meandrele concretului de după gratii susține că există niște reguli nescrise la înregimentarea în zăbrele. „Urmărim ca atunci când îi punem în celulă cu alți colegi, ei să fie compatibili și din punct de vedere cultural.” Ahaaa, deci Bombo nu va putea sta niciodată în aceeași celulă cu Vanghelie.

* La pârnaie, fostul premier are nevoie de un nume de scenă, de ceva sonor. Nu-i putem spune „Adi de la Rahova” că e vax, dar ne putem inspira din sintagma dă maximă valoare „Adi de la Vâlcea”, fără număr, fără număr. Și cum omul și-a umblat la gâlci săptămâna trecută, propun ca ăsta să-i fie pseudonimul de pripon, „Adi de la Gâlcea”.

* Marți seară, la încorporarea Arogantului, în peisajul de la Rahova a putut fi zărită și Andreea Raicu, de profesie băgătoare în seamă. Nu știu dacă-i actriță, cântăreață nici atât... A, realiza niște emisiuni pe la tv. Andreea, ești lesb... Scuze!

Citit 916 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Iunie 2012 16:19

1 comentariu

 • postat de atamanu
  Joi, 28 Iunie 2012 09:41
  Bulibasa Nastase are tot dreptul sa fie arogant...... "Am cu ce, ba ! "..vorba cantecului. Mane poimane, primul "procuror" al tarii emite o ordonanta de urgenta prin care INFRACTORUL ( cu I mare ) nastase ( cu n mic) este gratiat, iar statul roman il recompenseaza cu plati reparatorii pentru " onoarea terfelita" . Alianta contra naturii, numita USL demonstreaza in aceste zile ca in romania anului 2012 tupeul de "smecher de cartier" poate sfida nu numai " romania bunului simt " ci si orice instanta care nu-ti este pe plac. Astept cu emotie urmatoarea ordonanta de urgenta prin care " primul repetent al tarii" va fi numit presedinte iar toti intelectualii ( mai ales cei cu teze de doctorat) trimisi la canal........
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.