Degeaba băgăm bani în fu…

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Ne ținem de glume sau, dacă vreți un calambur ieftin, ne ținem de Ponta. Hârjoneala dintre Victoraș și Trăienică pe marginea plecării la Bruxelles este demnă de țările în care sărea deunăzi pârleazul deputatul Mihail Boldea. Un „ba pe-a mă-tii” mai evident n-am mai văzut în politica dâmbovițeană, dar mă mir ca intelectuala în aprozar. Ar trebui să mă liniștesc și să extrag aspectele pozitive din această păruială submediocră. Măcar le facem pagubă celor de la Consiliul Europei. Oricare ar fi reprezentantul României, tot rupt de foame este...

* M-am bucurat că Spania a prins iarăși o finală de turneu global, dar pentru altă chestiune v-am reținut atenția. Comentatorul meciului difuzat de TVR 1 a glăsuit prin minutele de prelungire că „portughezii se apără ca la Verdun”. De ce la Verdun, ce treabă au lusitanii cu războaiele, în primul rând, și de ce nu i-a adus pe la Mărăști și Mărășești, măcar? Astfel ne-am fi lipit și noi de-un autograf de la Cristiano Ronaldo.

* Popică de la Educație este monstruos de nepregătit. Pe lângă faptul că mereu se prezintă zburlit în fața camerelor de luat vederi (nu coafura mă interesează, ci faptul că incompetența îl sugrumă de fiecare dată când trebuie să dea explicații), mai și emite tot felul de elucubrații. Întrebat cum ar rezolva o problemă de matematică servită plozilor de clasa a VIII-a, Pop a ridicat din umeri, deși este profesor de 1+1=2. O fi crezut că dacă oferă soluția corectă, l-ar fi plagiat pe autorul culegerii din care fusese extrasă problema.

* Presa centrală anunță că deținutul Năstase ne costă cam 2.500 de lei lunar. Vai, îmi aduc aminte că în copilărie eram tot un asistat, poate nu de o categorie atât de superioară. Mama îmi zicea, sub formă de reproș, după vreun 4 la chimie sau fizică: „Degeaba bag bani în fundul tău...”

* Dani Oțil și Mihaela Rădulescu s-au ignorat la un eveniment mondent derulat în București. Probleme în paradisul pamperșilor, l-o fi înțărcat monegasca pe Dănuț?

* O fată pe nume Moțoc este judecătoare în Curtea Constituțională și spune că este „nerenumerată”. Adică nu ia bani, asta voia să zică neinstruita cocoțată în ditai CCR-ul. Vanghelie, pup-o, bă!

Citit 921 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.