Transfă-gay-rășanul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare a dat verdictul: plagiat! Și totuși, acest for fusese dizolvat de interimarul de la Educație înaintea deciziei, așa că nu se pune. Tărășenia asta, care la un moment dat ne va enerva la culme (încă ne frecăm la ochi, parcă nu ne vine să credem că Guvernul este condus de un pui de Băsescu de zeci de ori mai încăpățânat), îmi aduce aminte de alte jocuri ale copilăriei. Când cotonogeam mingea în spatele blocului și nu-mi convenea că adversarii „bat careu”, îmi luam chișca și le făceam cu mâna camarazilor de alergătură. Concluzia este terifiantă: Ponta plagiază până și apucăturile vintage ale plozilor!

* Dar stați așa, a copiat doar 85 de pagini, n-a omorât pe nimeni! Istoria are mii și mii de pagini, ce contează câteva care se repetă? Au, dacă aude copilotul că și istoria se repetă, va spune că nu-i singurul care plagiază pe pământul ăsta.

* Auzind că drumul spre titlul de doctor este ușor de parcurs, primarul de sector Marian Vanghelie le-ar fi spus apropiaților că se va pune cu burta pe carte. Și pe burtă să aibă neapărat urme de la blugii indigo pe care este bine să-i porți la plimbare. Apoi își va pune abdomenul pe coala albă și săvârșit fi-va doctoratul.

* Fostul prim-ministru Emil Boc și-a dat seama abia la două săptămâni de la declanșarea scandalului care-i treaba cu plagiatul. El s-a ridicat pe vârfuri ca să pună punctul pe i și, senzațional, l-a pus: „Cazul plagiatului înseamnă furt intelectual.” Așa e, nea Emile, iar Tabelul lui Mendeleev a fost inventat de Mendeleev. Bravo! Zi-o și pe aia că părul crește în sus și că mucii se scurg în aval...

* La pârnaie, Năstase are următorul număr de înmatriculare: N0049. Răutăcioșii zic că i se vede mai bine ăla din spate, dar că nu va fi amendat doar pentru asta.

* Sâmbătă au avut loc în România două evenimente importante: s-a redeschis Transfăgărășanul și a avut loc Marșul Gay în Capitală. În ambele cazuri s-a lăsat cu restricții de circulație. E valabil pentru ambele situații: dacă ai alunecat, ăla ești.

Citit 1010 ori Ultima modificare Duminică, 01 Iulie 2012 12:48

2 comentarii

 • postat de george2000
  Marți, 03 Iulie 2012 10:22
  Mai Danut Lun-gay,
  Fa bine si nu mai terfeli o realizare extraordinra (cu cca 40 de muncitori care si-au pierdut viata) despre care ctrainii spun ca este cel mai dificil traseu din Europa - cu degeneratii suflati in c...r de masoni sa-i fucka "normali".
  Sau nici tu nu esti botezat...
  Gluma-gluma dar asta este bataie de joc...
  0
  0
  Raportează
 • postat de EU
  Luni, 02 Iulie 2012 23:29
  Mai informeaza-te baiatule! Alta e problema cu "acest for", Nu a fost dizolvat de interimarul de la Educație înaintea deciziei. Au fost schimbati niste membri. Si nu "acest for" era competent sa analizeze lucrarile de doctorat de dinainte de martie 2012 ci fostul for care functioneaza in paralel. "Acest for" a fost creat de Catalin Baba cu misiunea expresa sa analizeze lucrarile de doctorat de dupa martie 2012. Intelesu-mai?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.