Dansul Pinguinului şi LGBT

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Îi credeam mai serioși pe membrii LGBT România, unde LGBT n-are nicio legătură cu vreo secție sau vreun furnal din combinatul siderurgic, așa cum ați fi tentați să credeți. LGBT este organizația lesbiene-gay-bisexuali-transsexuali. Mamă, ce cultură vastă am! Ăștia pomeniți aici au mărșăluit sâmbătă prin București pentru niște drepturi, dar s-a lăsat cu veselie în convoi, ba chiar cu unele ieșiri demne de Spitalul 9. Când scoți limba la trecători îmi este limpede că sănătatea îți scârțâie. La fel de neserioși s-au dovedit a fi și oamenii ăia care acum un an și ceva voiau salarii și pensii mai mari și au pus de-un dans al pinguinului de mai mare jena. Băi, românilor, nu mai știm nici să ne cerșim drepturile?

* E tot mai stupid scandalul cu plagiatul lui Ponta. În loc să-și pună cenușă în cap și poate că ar mai impresiona pe cineva, Victoraș o tot dă că e abuz, că „e acțiune mafiotă a Consiliului” pe care tot el hotărâse să-l desființeze. Dottore, ca să fii jupân absolut într-un domeniu, se presupune că ai venit cu câteva idei savante și că astfel te poți trage de bârneț cu mai-marii Dreptului, băieți care au dat o fugă până dincolo pentru a fi grațiați de Dumnezeu. Nici Simona Sensual nu poate fi iertată dacă-mi vine cu pasaje din Sandra Brown pentru a se da, chipurile, romancieră de canapea...

* Cel mai penibil personaj din istoria plagiatului lu’ Victor este maistrul de atelier care conduce Ministerul Educației. Liviu Pop – era prezentat drept profesor de matematică, însă a demonstrat în direct că este as când ridică din umeri – îl bagă și pe fiu-său în discuție: „Până și copilul meu, care e la grădiniță, știe să compare două lucruri.” Săracul, nici nu știe că mai tare se bagă în nămol cu această declarație. Înseamnă că Pop cel mic ar fi mai eficient decât babacul.

* Teroriștii de la Al-Qaida pregătesc deturnarea și prăbușirea unui avion în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra. Totuși, am o veste proastă pentru ei: mișcarea nu va fi omologată drept sport olimpic.

* Două TIR-uri s-au ciocnit zilele trecute pe DN1 din cauza unui strănut. Recent, președintele și premierul s-au ciondănit dintr-un motiv și mai neserios: o flatulență politică, și anume prezența la Bruxelles în numele României.

Citit 784 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.