Sfântul Platfus de la Mioveni

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Antonescu a anunțat că în această săptămână va începe suspendarea lui Băsescu. Nu mi se pare un anunț prea fericit deoarece avem de-a face cu un președinte-jucător. Și, ca orice jucător, va fi suspendat o etapă, două, dar apoi va dori să reintre pe teren. Deci, poate veți găsi o variantă mai eficientă... E, nici decapitare, că prea ne ducem la 1600!

* Dan Diaconescu pare hotărât: „Băsescu trebuie să ne dea funcția de premier după alegeri”. Dar zic să-l trimită pe Tolea Ciumac cu tomberonul ca să nu mai negocieze.

* Peste 15.000 de inși s-au călcat în picioare pentru a intra într-o biserică sfințită la Mioveni. Mă rog, televiziunile i-au numit creștini pe oamenii cu atitudine de panzere. Opinez că Dumnezeu, pe lângă lăcașurile de cult, ar trebui să-și deschidă și niște saloane de masaj. Trebuie controlată într-un fel și activitatea astea, prea li s-a dat mână liberă iubiților credincioși. Sfântul Platfus merită mai mult.

* Ion Țiriac a preluat din mitomania altor semeni cu oarece probleme de mansardă. Aidoma acelui comentator de la TVR care se laudă (sau cel puțin așa proceda) că a băut un suc cu Michael Schumacher în dimineața nu-știu-cărei curse de Formula 1, dușmanul mistreților de la Balc a comentat cu detașare faptul că a fost surprins la un eveniment monden alături de cântăreața Nicole Scherzinger. „Nu știu cine era domnișoara, dar arăta bine pe dinafară”, a spus fostul băgător în seamă din tenisul mondial. De fapt, e de actualitate implicarea sa în zgura din ATP. Nea Ioane, las-o mai moale! În curând va supralicita maxim: va avea pretenția ca trecătorii, când îl vor vedea la braț cu Dumnezeu, să se întrebe cine-i Bărbosu’ de lângă Mustăcios.

* Le-aș recomanda echipelor de fotbal aflate prin alte țări în cantonament să aibă mare grijă de jucători. M-am săturat să tot citesc titluri de genul „Steaua a pierdut un jucător important în Austria” sau „Rapidiștii l-au pierdut pe X-ulescu”. Haideți, domnilor, puțină responsabilitate, au și ăștia familii, părinți, copii! În ce-i țineți de se varsă în halul acesta?

Citit 709 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.