Noi vrem gaze pe şest!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Am închis ieri rubrica înainte de a afla dacă suspendarea lui Băsescu este considerată constituțională au ba de către Curtea lui Zgonea. De fapt, fusese emis un verdict, unul ambiguu. Și, brusc, mi-am adus aminte de bancul care potențează de minune ambiguitatea la români. Cică, Victor se duce la Traian acasă (încerc să folosesc prenume aplicate, nu d-alde Ion și Mărie) ca să-i cerșească bormașina. Ce-ar putea cere un român dacă nu o hardughie care face zgomot în tot cartierul? Traian, uitându-se chiorâș la el, își face repede un calcul în sinea lui: „Băi, dacă i-o dau, ar putea să mi-o strice. Dacă nu i-o dau, zice că-s nasol și-mi ies și vorbe prin mahala. Mai bine sunt ambiguu cu el.” Își ia inima-n dinți și-i spune lui Victor: „Auzi, Victoraș, ia mai du-te tu în p...”

* Zice-se că Barroso, ditai președintele Comisiei Europene, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la situația politică din România. Că l-ar fi sunat pe Ponta, că este bombardat de diverși europarlamentari care doresc sancționarea țării noastre... Știți ce va zice Mircea Badea sau oricare alt angajat de la Antena 3? Că Barroso e băsist ca Radu Banciu de la B1 TV.

* Copilotul din fruntea Guvernului și-a tras consilier american, un nene care va fi promotor al exploatării gazelor de șist. Totuși, pe noi ne interesează ce poate fi forat pe șest, să fim bine înțeleși.

* A auzit și Marian Vanghelie (mi-a transmis un văr de-al doilea cu cumnatul Oanei Mizil) că ar putea fi declarată procedura de infringement împotriva României. Și crede Marean că ar putea fi prinși și niște mititei în treaba asta, dacă tot se aprinde grătarul pentru infringement... Părerea lui.

* Euroiul a luat-o la deal rău de tot. Nu știu dacă știrea asta îl va supăra prea mult pe Adi Năstase. Cel puțin nu cred că procedura îl deranjează. Economic vorbind, până la 5 lei per euro mai este ceva drum.

* Conform statisticilor, moldovenii au cele mai mici salarii din Europa. În primul rând, pe cine fac ăștia moldoveni? Nu le e rușine?

Citit 799 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.