Micul Titlu-escu e şi Viorel

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* E ușor off-topic, pentru că toată lumea vorbește despre cea suspendare. Însă în rubrica mea pot face absolut orice, numele-mi recomandă să ud și canapeaua. Dacă iese Bombonel mai repede de sub pripon, nu mai sunt sigur că voi fi atât de liber în exprimare. Dar hai să n-o mai fac pe dizidentul și să vă spun ce mi-a trecut prin cap. Lui Ponta i se zice de câțiva ani Micul Titulescu. De când cu diplomele, cu distincțiile (care, nasol, au implicat și olecuță de plagiat), lui Dottore i se mai poate spune Micul Titlu-escu.

* În 2007 (sau 2008), nu mai știu când a fost suspendat prima dată Băsescu, sloganul președintelui la scrutinul comandat de Parlament era „Să nu vorbesc?”. Omul ținea și mâinile la gură, de ca și cum nu putea negocia cu o tuse iminentă. Oare cum va proceda acum? Cred c-ar trebui să se abțină, pericolul este mult mai mare în 2012, așa că mesajul perfect ar fi următorul: „Să nu cobesc?”

* Ziceam de pericolul care îl paște pe Băse? Fiind vorba de un Guvern condus de Victor Ponta și de al său doctorat dubios, mai degrabă putem pomeni o primejdie care îl copy-paște pe marinar...

* Uitându-mă pe un CV al premierului, am aflat că pe soțul Dacianei îl cheamă și Viorel. Vaaai, dar se poate, măi, Vio, să fii atât de crud? Cu un nume atât de candid, de plantă frumos mirositoare, Ponta este obligat să ne promită un mandat plin de flori. Prefer, de pildă, Floarea Calotă, decât replica „Ei, flori!” eliberată printre dinți.

* Vedeta de promenadă Simona Sensual (apropo, are un nume mult mai sugestiv pentru ce face toată ziulica, ar trebui folosit mai des: Simona Suhoi) a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare. Pariez că nu i s-a dat cu executare deoarece deținuții au marfă proaspătă. Cel puțin ăia de la Rahova...

* Un elev din Focșani a fost surprins în timpul examenului de Bacalaureat cu etnobotanice la dumnealui. Și măcar de-ar fi dat la agronomie, ceva. Sau poate că tânărul, în sinea lui, se aștepta să-i pice la istorie vreo bătălie cu turcii care se prezentau la războaie „câtă frunză și iarbă”.

Citit 749 ori Ultima modificare Joi, 05 Iulie 2012 16:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.