Ia mai daţi-vă-n Gitenstein!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Marele Licurici n-a gustat-o pe asta cu referendumul după voia Guvernului. Ambasadorul Mark Gitenstein, care până acum continua discursul despre curcubeu al lui George W. Bush, a dat-o pe bune: „Este inacceptabil un referendum care nu este în concordanță cu Constituția.” Carevasăzică, ia mai dați-vă-n Gitenstein, că nu sunteți de capul vostru! Și atunci care dictatură în România? Sau, mai bine zis, a cui, nene?

* Face ce face Mircea Lucescu, scapă vreo eoliană de intestin gros și ne ia la mișto. Bătrânelul - jos pălăria pentru cariera dânsului, atât! - a luat iarăși Supercupa în Ucraina, adică a mai câștigat un trofeu, deci este foarte bun. Cum românul se simte bine doar atunci când creează un context de furtună, de aisbergul Titanicului, Il Luce a declarat următoarele: „Sper că românii sunt mândri, pentru că a fost destul de greu. Probabil că dacă aş fi fost în România, s-ar fi făcut o super-cooperativă să nu câştig. Acolo, când reuşeşti, vine cineva şi îţi dă în cap. Succesul nu-i apreciat.” Sesizați, probabil, semi-ilegalitatea antrenorului cu sarmale în păr. Exact ca Ceaușescu. Tovarășul se ascundea mereu, dar nu-l căuta nimeni. Prin urmare, mi-e indiferent, tataie, câte cupe cucerești matale prin Spania, scuze, Ucraina. Sincer? În afară de Șahtiorul lui, de Dinamo Kiev și de Metalist Harkov, nu mai sunt echipe de fotbal în campionatul dintre Basarabia și Maica Rusie.

* Traian Băsescu și-a început campania cu un copil în brațe. Nu mi-e greu să aflu motivul. Ținându-l la piept, n-ar mai avea tentația de a-i șterge mucii cu upercutul, cum s-a întâmplat cu alt plod în 2004. Să-ți fie rușine, Mark Gitenstein!

* Procurorul George Bălan apare în niște stenograme cu o autoinvitație la biroul lui Copy-Ponta: „Victore, crezi c-aș putea trece pe la tine astăzi-mâine?” Bine că n-a inserat și o conjuncție în complementul de timp, ar fi sunat a injurie. O țin minte de mic: „Ceara ta, astăzi și mâine!”

* Un bărbat a fost găsit împușcat pe un câmp din județul Vâlcea. Slavă Domnului că este în viața și că starea sa e stabilă, altfel n-am fi putut face poante. Așadar, reiau informația: Unul a fost găsit împușcat în Vâlcea. Nu avea fular.

Citit 851 ori Ultima modificare Joi, 12 Iulie 2012 17:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.