Nici atentatele nu ne vor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nu mai vreau atacuri, m-am săturat de injurii fără noimă, cu formă publicistică, să se termine o dată referendumul ăla! Ne comportăm exact ca nomazii cu cortul: intersecția e full de TIR-uri, autobuze și Jeep-uri, iar noi punem căruța colorată de-a curmezișul și ne arătăm degetul mijlociu. Băse, Ponto, vedeți că euroiu’ se mișcă prea cu talent! În sus se mișcă, bă!

* Crin și-a continuat ieri revoluția bunului simț începută prin 2009, 2010. A trecut o veșnicie de când am auzit această sintagmă spectaculoasă, tocită între timp chiar de autorul ei. Făcut „paiață” de către suspendatu’, interimaru’ n-a rămas dator: „Băsescu e o epavă politică.” Între timp, poporul primește vânt din pupa. Fix de acolo.

* Știre de la sud de Dunăre. „Atenție, șoferi! În Bulgaria se va circula doar cu farurile aprinse.” I-auzi, este cea mai tare informație publicitară (sau turistică) pe care am auzit-o vreodată! După atentatul de la Burgas, nu știu pe cine mai interesează cum trebuie să slalomezi prin traficul bulgăresc...

* Foarte frumos îmi spunea un amic la o bere zilele trecute – poate că citise poanta pe undeva, habar n-am, oricum a reprodus-o cu tâlc – că suntem ultimii în Europa. „Bă, până și atentatele s-au dus la bulgari, și nu la noi. Pe noi nu ne mai iubește nimeni, parol!” Omul are dreptate: caterinca dintre Crin, Victor și Traian nu-i de CNN.

* Locuitorii orașului Roman s-au trezit cu un crocodil într-una din piscinele municipiului. Reptila scăpase de la un circ ambulant și se scălda nestingherită în apele moldovenești. Săracii romașcani, luați prin surprindere de această apariție exotică, nici ei nu știau ce să vadă în piscină: niște poșete sau un salam ca lumea, numai bun de îngurgitat cu ceapă și mămăligă...  

* Mentalistul Cristian Gog, băiatul ăla care a câștigat ultima ediție de la „Românii au talent”, a fost implicat într-un accident rutier. În timpul spectacolului, laitmotivul său era „putem noi, ca oameni, să bla-bla-bla?”, dar, iată, că nu prea putem. Sau poate că numărul cu tamponarea era pregătit pentru o eventuală departajare în prelungiri.

Citit 711 ori Ultima modificare Duminică, 22 Iulie 2012 14:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.