Cepoi, ce soi!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ministrul Cepoi face apologia sănătății la stat. Ah, uitasem să precizez că Vasile Cepoi este chiar ministrul Sănătății din Guvernul Ponta... Zice domnia sa că pacientul cu bani alege spitalele private pentru televizor și frigider în salon, acestea fiind în opinia sa cam singurele diferențe dintre sistemul cu gândaci, maidanezi și infirmiere-director și cel făcut cu simț de răspundere, ca „afară”. Nene Cepoi, ești în necunoștință de cauză, nu-mi permit să te acuz de rea-intenție! Spitalul de stat are de multă vreme probleme cu igiena. N-aș mai pomeni prezența animalelor în incintă (patrupedul fără stăpân și carcalacul de coridor sunt la fel de bineveniți în spitalele românești) sau insolența femeilor de serviciu cărora li se spune infirmiere. Ș-apoi, da, în caz că ajungi acolo, Doamne ferește, este firesc să-ți dorești condițiile minime de acasă, adică o știre pe micul ecran și un bidon de apă ținut la rece. Ia, zi, cât contribuim anul viitor la sistemul medical ca să ne tratăm, tot pe banii noștri, în unitățile spitalicești decente, deci private?

* Cine spune că domnul Crin Antonescu, în interimatul său de la Cotroceni, n-a făcut nimic? Vă înșelați, dragilor! Liberalul i-a dat afară pe consilierii lui Traian Băsescu, ținând să precizeze că unul dintre ei, Iulian Fota, „era de-o obrăznicie ieșită din comun”. Adică ce făcea? Punea pastă de dinți pe clanță sau îi fixa deșteptătorul la o oră imposibilă, adică pe la 10 și ceva, dimineața?

* Referendumul de pe 29 iulie a fost organizat foarte bine, rezultatele au fost pe măsură. Subiectul încă n-a fost tranșat de Curtea Constituțională, dar totul este sub control. Drept urmare, ministrul Administrației și Internelor, Ioan Rus, a demisionat. Acestea au fost știrile, urmează desene animate.

* Cătălin Botezatu s-a lăsat sărutat de un bărbat la un show televizat în care se prezentau chiloți de vară. Televiziunile, site-urile, ziarele se minunează că Bote și-a unit buzele cu alt mascul, dar nu-i cazul să ne emoționăm. Cică n-o să-l ia de nevastă pe Cătălin...

* Cod portocaliu de caniculă. Să fie cumva răzbunarea, adică blestemul PDL-ului? Victore, CCR-ul ce zice?

Citit 623 ori Ultima modificare Luni, 06 August 2012 15:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.