Prigoană pune piciorul în prag

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fata cea mică a suspendatului, Elena Băsescu, se laudă că și-a găsit naș. Ținând cont de tradiția familiei din care provine, n-ar trebui să se bată cu pumnul cu piept. Taică-su și-a găsit nași încă de acum o lună de zile și mai așteaptă doar slujba oficială de Curtea Constituțională.

* Televiziunea Română este o Grecie în miniatură. Criticați că sparg banii pe tot felul de prostii, că nu sunt rentabili, ba chiar acuzați că flirtează cu falimentul, băieții de la TVR anunță că vor s-o ia de la zero. Sanchi, cine-i crede? Cică vor concedia 1.000 de angajați și vor reduce numărul de posturi. Hei, nu vor tăia Postul Crăciunului, au vreo șapte canale fără rost, adică TVR 3, TVR Info și alte nișe d-astea la care nici angajații din Calea Dorobanților nu se uită. Aș vrea să știu însă ce se mai întâmplă cu taxa aia. Ne mai obligați mult s-o plătim?

* De ce ne-a fost frică n-am scăpat. Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană divorța-vor. Am ales inversiunea pentru a aduce un plus de noutate acestei informații de mult intrate în banal. Ce poate fi senzațional în știrea că Bahmu și Silvică își vor sfărâma cununiile a patra sau a cincea oară, care o fi stat să le numere? Și totuși, este interesant că de data aceasta cel care pune piciorul în prag este Prigoană. Vă rog, nu insistați să vă explic poanta, și-așa sunt destul de mitocan!

* Conform unui sondaj urât mirositor, peste jumătate dintre români s-ar întoarce la comunism. Hm, ce să zic? Să se ducă, frate, dar să ne lase nouă cheile de la apartamentele și de la mașinile lor. Văd că-mi arde de glumă, dar în mod normal ar trebui să zic că votul românului, la douăzeci și ceva de ani de la decembrie ’89, contează fix un leu și jumătate. Ce eufemismul meu!

* Manechinele care au votat în bikini, în ziua referendumului, alături de primarul Constanței, Radu Mazare, sunt audiate la Parchet. Dacă vor ajunge în fața instanței tot în bikini, m-aș grăbi să intru și eu în magistratură. Merită!

* Șeful de la Meteo din Republica Moldova a fost demis în urma unui scandal de hărțuire sexuală. Să vă fie rușine, alde Romica Jurca!

Citit 765 ori Ultima modificare Joi, 09 August 2012 13:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.