Messi vine. Fă-te că-l venerezi!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mini-recensământul și maxi-deprecierea vor păli astăzi în fața unui eveniment forțat. Joacă FC Barcelona pe miriștea de pe Național Arena, o va face cu Dinamo, dar este numai un amical pe foarte mulți bani. E ca un concert rock, cu greii care vor urca pe scenă și vor striga „Bună seara, Budapesta!”, după ce în deschidere au zdrăngănit unii la niște chitări cu coardele desenate. Soarta face ca acest meci să aibă loc pe un 11 august, la exact 13 ani de la eclipsa totală de soare. De unde înțelegem că oficializăm astăzi eclipsa miuței românești.

* N-aș vrea să comit o blasfemie, dar piticul argentinian de la FC Barcelona și-a creat aura unui împărat, a unui supraom. Așa că, parafrazând vorba unor înțelepți, vă spun: „Messi vine. Fă-te că-l venerezi! Sau măcar cere-i un autograf.”

* Antonescu și Băsescu se vor afla în tribună la meciul dintre Dinamo și așa-numiții extratereștri din Catalunia. Fiecare își va urmări interesul: Crin va privi consternat ceasul de pe tabela de marcaj, Traian se va holba după Shakira prin peluză. Se știe doar că vedeta cu buric exacerbat de Columbia e prietena unuia de la Barcelona...

* Şapte morți și opt răniți. Atât a rămas în urma unor curse ilegale desfășurate în județul Tulcea. Știrile de la ora 5 își freacă bucuroase mâinile, reporterii de teren au o pâine albă de mâncat, iar polițiștii stau la tic-tic ca să vadă dacă ai sau nu centura de siguranță. De ce și-au mai tras radare mobile dacă pe demenții șoselelor nu-i prind niciodată? Sau - ce naiv sunt! - unii dintre ei sunt beizadele de Dobrogea și nu se cade să le strici cheful de „liniuțe”.

* Zic cercetătorii britanici că bărbații stresați se simt atrași de femeile supraponderale. O singură întrebare se naște: cine l-o fi stresat pe iubitul Oanei Roman?

* Un american a comandat pe internet un televizor și a avut marea surpriză de a primi, în colet, în loc de aparatul dorit, o armă de asalt semiautomată, tip SIG Sauer Sig716. Parcă vezi că așa a pățit și tipul din Focșani care a luat aurul olimpic la tir... Omul, ca orice român, stătea tolănit pe canapea cu telecomanda în mână și dacă tot i-au trimis ăia un pușcoci...

Citit 1259 ori Ultima modificare Vineri, 10 August 2012 15:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.