Parodontoza lui Sinan-Paşa

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Jocurile Olimpice de la Londra s-au încheiat, deci trebuie să revenim la oile noastre. La Băsescu, Antonescu, Șova, Ponta și Pora, toți medaliați la oral în jocurile politice dâmbovițene. Așadar, după două săptămâni de cercuri olimpice, ne înghite iarăși triunghiul bermudelor, sub forma substantivului comun.   

* Fostul ministru de Interne, Ioan Rus, a dat cu subsemnatul la Parchet și a spus ulterior că Traian și Crin, suspendatul și interimarul, sunt neprihăniți. „Antonescu și Băsescu sunt fete mari, n-au făcut presiuni asupra mea”, a comentat ironic Rus. Culmea este că ambele sunt gata de măritiș: Trăienuca are deja bilet de voie din partea poporului, mai trebuie semnat și de soborul din Curtea Constituțională, iar Crinuța pare s-o urmeze în toamnă, când vor fi (dacă vor mai fi) alegeri prezidențiale...

* Monica Macovei este această Tatoiu din politică. Mereu apare pe la tv, face tot felul de predicții, știe tot, n-ai cum s-o combați pentru că-i agresivă până la Zeus. Mai nou, domnia sa consideră că în România urmează un război civil din cauza USL-ului. Mă rog, e prea pătimașă, mai degrabă aș aștepta un asemenea anunț din partea lui Tatoiu. Ea parcă era cu parfumurile, cunoaște și Romanițe din industria țoalelor. Un război civil presupune disensiuni în ținute casual, nu? Adică în blugi, tricouri haioase, pălării fițoase. Eu așa înțeleg, oi fi mai prost, dar am ieșit deja din garanție.

* Tabloidele se laudă că au super-subiect. Cică Prigoană va avea câștig de cauză în scandalul cu nevastă-sa, Bahmuțeanca: Silviu ar avea în mânecă niște filmulețe compromițătoare cu Adriana. Oare despre ce-o fi vorba? Te pomenești că în acele pelicule țața de televizor tace mâlc. Curat compromițător, coane patron de gunoaie!

* Ieri s-au împlinit 417 ani de la celebra bătălie de la Călugăreni în care – așa au consemnat cronicarii vremii – armata lui Mihai Viteazu l-a obligat pe Sinan-Pașa să meargă la stomatolog. Turcaletele și-ar fi pierdut doi dinți în luptă, chestiune totalmente falsă. Sinan suferea de parodontoză.

Citit 637 ori Ultima modificare Luni, 13 August 2012 14:22

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.