Crin crede în Moş Ene

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mișto răspuns la întrebarea „Domnule Antonescu, ce i-ați spus emisarului american Philip Gordon?” Poate că presa aștepta niște detalii, vreun pont, ceva... Când colo, interimarul de la Cotroceni s-a trezit vorbind următoarele: „I-am spus ce am considerat că trebuia spus.” Scurt și la obiect, un fel de „a zis mama să nu vorbesc cu străinii și să dau drumul la ușă doar dacă vine poștărița cu alocația”. I-o fi povestit americanului că abia a învățat toate întrerupătoarele de la Cotroceni, dar că la butonul roșu n-a apucat să ajungă.

* Acuzat că este marioneta bătrâneilor din USL – Iliescu și Voiculescu, despre ei este vorba – Antonescu ar fi mărturisit că el crede într-o singură persoană ajunsă la senectute: Moș Ene!

* Un preot din Călărași, care este și instructor auto (cea mai tare poantă auzită în ultimul deceniu), a fost reținut de Poliție pentru trafic de fișe medicale de la școala de șoferi. Părințelul, băgat până în gât în laic, a încălcat mai multe reguli: a dus numele Domnului în deșert numai pe contrasens și cu dublă comandă, le-a sugerat elevilor săi să meargă cu domnul care face fișe medicale pe șestache, păcălindu-i pe aceștia că și cu Mântuirea e la fel. Degeaba iei sala, dacă nu treci și traseul până la Poarta Raiului.

* Cât de prostuț să fii, tu, scriitor la ziar, ca să titrezi că Mircea Sandu se retrage din fruntea Federației Române de Fotbal, când el, de fapt, a anunțat că nu va mai candida la alegerile din 2014? M-au nenorocit site-urile generaliste cu această informație, titlul „Sandu se retrage de la FRF” fiind cel mai întâlnit. Nu, Nașul nu se retrage, ci intenționează să nu se mai gândească la scrutinul de peste doi ani, fraților! Și, dacă batem Olanda în preliminariile pentru Mondialul din Brazilia (știu, veți spune că am băut Premium 95, direct de la pompă), veți vedea că se va răzgândi cât ai zice Piți.

* Ziarele de scandal se întreabă dacă nu cumva Prigoană și Bahmu se împacă. Pe naiba, nici nu-s certați, ăștia formează cel mai hoț cuplu din șoubiz: știu să-și facă reclamă cât nici nu visează marile companii de advertising. Ar trebui să conducă țara pe timp de criză, parol!

Citit 698 ori Ultima modificare Marți, 14 August 2012 11:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.