Baba Vanga în micţiune

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Amicalul de fotbal Dinamo - Barcelona, de sâmbătă seară, a fost nebunie totală! Nu este timp de povestit, dar dacă vreți un argument, în tribune s-a aflat și Corneliu Vadim Tudor...

* Niște specialiști din Cardiff susțin că, pentru a evita apariția miopiei, copiii trebuie să se joace afară. E bună asta, o consider mega-revelație. Ce, ați văzut vreo beizadea trimisă prin Germania sau Anglia care să poarte ochelari de vedere?

* Revin la meciul de pe Național Arena. Sper ca Victor Ponta să aibă abilitatea necesară pentru a anunța că jocul cu „extratereștrii” a făcut parte din programul de guvernare al USL-ului.

* Nasol, nenicule! Statuia din bronz a lu’ Baba Vanga, de la sud de Dunăre, s-a apucat de bocit, o femeie în vârstă remarcând lacrimi pe chipul monumentului. Bulgarii s-au speriat, temându-se că acesta este un semn demn de luat în seamă. Cutremur, război, altfel de dezastre naturale? Ce să fie, se tot întreabă vecinii noștri, scărpinându-și ceafa... De fapt, eu cred că, din cauza caniculei, statuia Babei a transpirat. Sau o fi vorba de micțiune.

* Pakistanezii au inventat mașina care merge cu apă. Nu știu în ce măsură ne-ar ajuta acest patent: la ce secetă ne-a lovit, apa este mai scumpă decât benzina și motorina.

* Cântăreața Lady Gaga a sosit la Sofia pentru un concert și i-a șocat pe fani. Pe fanii ei. Individa avea un fular pe față, semn că o preocupă viața politică din estul Europei. Din păcate, Lady Gâga asta a greșit: excentrico, la București să-ți pui Burberry-ul pe chip, nu la bulgari! Deși, iertată-mi fie nesimțirea, Bombonel și castraveții au atins un anumit grad de empatie.

* Meteo, ieri după-amiază. Nu mai țin minte la care televiziune. Ideea este că fata din fața hărții era mohorâtă ca vremea de afară. Nu i-a trebuit mult ca să mă scoată din minți: „Astăzi nu vom scăpa de precipitații.” Ai scăpat o vară întreagă de ele, copila mea! Ai tăi te-au făcut în cuptor, nu la maternitate?

Citit 651 ori Ultima modificare Duminică, 12 August 2012 14:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.