Mai am un singur dor. Andorra

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Elena Băsescu ne linişteşte. Fata tatii scrie pe Twitter că Syda, proaspătul ei soţ, nu vrea să ajungă europarlamentar. În sfârşit, la noapte mă va lua şi pe mine somnul. Mă tot foiam de câteva zile, nu-mi găseam pacea sufletească necesară odihnei pentru că mă tot întrebam dacă ginerică vrea la Bruxelles sau afaceri locale cu statul...

* Nea Nelu ne recomandă pe blog site-ul unei organizaţii de sector a PSD-ului. Carevasăzică, Bunicuţa demonstrează longevitate şi în mediul on-line, chiar dacă mulţi aşteaptă un binemeritat log-off.

* O fostă gimnastă, medaliată la Campionatele Mondiale cu echipa României, a ajuns să presteze la altfel de bârnă. Floarea Leonida s-a făcut prostituată de lux în Germania, deci tânjeşte după anii adolescenţei, şi anume că a ales gimnastica artistică în detrimentul celei ritmice. Ştiu că scriu nişte bazaconii, dar altfel n-aveam cum să ajung la procedeul intitulat sugestiv „măciuci”.

* Coreea de Nord ameninţă Statele Unite cu un război total. Asta-i vestea care mi-a cotropit weekendul, mai ales că fiu-meu a crezut că anunţul de la Phenian este doar o intrigă demnă de Counter Strike. „Uite, vezi, ai putea să-mi iei o tabletă”, a adăugat el. În realitate, coreenii dau de înţeles că poşeta, pantalonii de stofă şi pantofii primei lor doamne - subiecte tocate în ultima perioadă de presa mondială - au constituit doar o diversiune. Se mai pune o întrebare: pe unde vor ataca, dacă vor ataca, supuşii lui Kim Jong-Un? Vor trece prin Europa, aşa cum s-ar putea crede uitându-ne pe harta globului pământesc ca mâţa-n calendar?

* Naţionala de fotbal a României n-a mai trândăvit la startul campaniei curente de calificare. A intrat serioasă pe teren, a marcat două goluri şi a bătut Estonia. Aş mai scrie câteva rânduri despre această ispravă, dar mă podidesc lacrimile de emoţie şi mi-e teamă să nu-mi defectez maşina de scris. Torje, Marica, băieţi, am impresia că vreţi să modificaţi istoria. Pentru asta, vă rog, bateţi şi Andorra mâine seară! Doamne, ce bine ar fi...      

Citit 744 ori Ultima modificare Duminică, 09 Septembrie 2012 12:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.