Ultima Cioacă a lui DD

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dan Diaconescu a câştigat Oltchimul. Combinatul din Rm. Vâlcea, cam ultimul rămas nemăritat în România, ar putea avea soarta Elodiei, adică am putea vorbi despre el ca despre o entitate cunoscută de multă lume, dar să se facă nevăzut. Ca să intre în posesia Oltchimului, patronul televiziunii de garsonieră trebuie să scoată şi banii. Să presupunem că afacerea va fi perfectată. Iată ce s-ar putea întâmpla dacă inventatorul Minervei și al lui Gabriel Padiu, iluştri necunoscuţi ai micului ecran, şi-ar muta biroul la Vâlcea:

1. Asta ar fi cea mai nouă Cioacă a lui Dan Diaconescu, celelalte, printre care se numără Elodia, Ogică şi Pârv, plictisind deja auditoriul. Era nevoie de ceva nou, nu-i așa?

2. Poliţistul Cristian Cioacă - tot l-am pomenit încă din titlu, cu ajutorul unui joc de cuvinte - ar fi inspector special al Oltchimului în zona Rucăr-Bran. Acolo s-ar fi lăsat cu niște experimente digestivo-chimice, adică treburi de nişă pentru combinatul vâlcean.

3. Începând de vineri după-amiază, după câştigarea licitației, toată lumea se întreabă cine este în spatele lui Dan Diaconescu. Vă spun eu, mă ajută imaginile de acum câţiva ani: în spatele lui DD este Tolea, cu al său tomberon.

4. Micul mogul originar din Caracal trebuia să facă legătura între o televiziune de WC și un producător de materiale din PVC.

5. Potenţial candidat la prezidenţiale, domnul Dan iese în evidenţă şi prin faptul că posedă o dantură impecabilă. Unde impecabil înseamnă curat-lună, adică zonă liberă. Bine, patronul OTV mai are nişte rădăcini prin gingii. Întrebat de telespectatori cine i-a ucis stomatologul, DD a oferit o explicaţie de asistat social: „Când să îmi mai pun eu dinţii? Mă rog, eu n-am dinţi defecţi, ci doar puţin strâmbi sau deformaţi, daţi mai încolo, de la natură. Când să îmi mai repar eu dantura, dacă eu de trei zile nu dorm, alerg de la o bancă la alta, de la o administraţie fiscală la alta să scot tot felul de chitanţe?” Corect și bravo, domnule Dan! Mă tem însă că vei fi aruncat ca o măsea stricată din afacerea Oltchim dacă nu vei găsi banii până mâine-poimâine...

Citit 779 ori Ultima modificare Duminică, 23 Septembrie 2012 21:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.