Ce Marfă eşti, Dane!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cum stăteam eu așa, simțindu-mă inutil pentru societate, mi-a picat pe mână informația conform căreia Gabriela Vrânceanu Firea Pandele a intrat în politică. Ea, săraca, intrase cam de când s-a angajat la Antene, dar probabil că n-a vrut să conștientizeze. Acum, în mod oficial, Albinuța, așa cum o alintă primarul comunei Voluntari (printr-o coincidență soră cu aranjamentul, el îndeplinește și funcția de soț al duduiei), este pesedistă. Adică e colegă cu Marian Vanghelie și cu alde Negoiță. Găbița, fii antenă, dragă! În partid e ca la televiziune: cineva îți va șopti mereu în cască. În caz că vrei să fii de capul tău.

* Europarlamentarii români Corneliu Vadim Tudor și Gigi Becali sunt în topul chiulangiilor din Parlamentul cu sediul la Bruxelles. Și să mai spună cineva că ne numim codașii continentului...

* Cântăreața de playback Inna a postat pe Internet o fotografie în care i se văd chiloții. Are toate șansele să ajungă politician, poate ca Gabi Firea. Păi, fata și-a arătat deja platforma-program, rămâne ca electoratul să aleagă: o votăm cu stânga sau cu dreapta?

* Potențialul patron al Oltchimului, Dan Diaconescu, anunță precum jucătorii de poker că merge pe-un all-in în cazul privatizărilor: „Luăm și CFR Marfă, CFR Călători și Tarom!” Facem exact ca-n bancul cu piranda. Ne vom trezi cu nevastă-sa care-i va certa pe băieții de la Oficiul Privatizărilor: „Așa face el când e beat, aruncă banii pe toate rahaturile.”

* Rusia ar putea să reducă exporturile de cereale, dacă preţul va creşte la nivel intern, au anunţat oficialii de la Kremlin. Este pentru prima dată în acest an când se vorbeşte de un eventual embargou, scenariu exclus până în prezent. Așadar, dacă nenorocirea se va întâmpla, fiu-meu va lăsa biluțele de cacao cu lapte pentru sandvișuri. Ce-i cu atâtea cereale?

* FC Vaslui, echipă din Liga I de fotbal, a rămas iarăși fără antrenor. Cum patronul acestui club, Adrian Porumboiu, e mare agricultor, am putea spune că seceta îi afectează, iată, până și parcela intitulată bancă tehnică.      

Citit 746 ori Ultima modificare Luni, 24 Septembrie 2012 23:01

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.