Maxim un om per apartament!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bombonel scrie de la dos că a aflat în pârnaie ce-i ăla un șmen. Și eu care credeam că acolo va învăța să nu mai facă șmenuri... Sunt conștient, mă pot numi cel mai mare naiv. Adelule, dar când ai privatizat Sidexul în 2000 ce se cheamă că ai făcut? Dacă nu șmen, sigur slujbă de exorcizare.

* Americanii spun că mâncarea nesănătoasă îi face pe oameni mai puțin inteligenți. De aici și vorba nutriționistului de cartier: „Ești prost, mă, iar ți-ai luat chips-uri?”

* Primarul clujean Emil Boc a condus sâmbătă pe o porțiune de câțiva metri un tramvai polonez care face vreo 1,5 milioane de euro. Înainte de asta, fostul premier și-a pus la gât o cravată, ca să arate „regulamentar”. Șireturile nu și le-a scos, semn că nu se gândea la ce mi-a trecut prin cap...

* Biserica Ortodoxă Română interzice slujbele de logodnă pentru a descuraja concubinajul. Cel puțin aceasta este explicația oficială. Mă gândesc că motivul poate fi altul: dacă faci doar logodnă, plătești mult mai puțin în fața altarului, iar dacă nu te duci și pentru cealaltă jumătate de cununie se cheamă că ți-ai bătut joc de veniturile preotului. Vorba profetului de pe Tg. Ocna, „ori suntem golani ori nu mai suntem?”

* Un deputat PSD, nenea Andrei Sava, propune un proiect de lege emoționant din cale-afară: o familie care locuiește într-un apartament să nu poată avea mai mult de doi câini și două pisici. Wow, bine că nu umblă și la numărul celorlalte lighioane pe care le putem găzdui în sufragerie. Asta înseamnă că, pe lângă mâțe și potăi, ne permitem în decomandatul cu două sau trei camere și un urs, trei elefanți, o girafă și șapte ponei. Cât de prost să fii să-ți pui semnătura pe o asemenea idioțenie? Domnu’ Sava, deja este o problemă la câte un patruped per apartament: scandal, băleguță, pipilică. Abia de la doi în sus sunt ăștia o problemă? Cred că mai bine s-ar fi gândit la limitarea numărului de oameni dintr-o cutie de bloc: maxim o persoană, iar animăluțe „fără număr”. Știu, se vor găsi din nou prietenii zoofiliei să mă considere un hoit (adică fără suflet), dar le spun cu o nedisimulată emoție că iubesc animalele de companie. La curte, nu pe casa scării.

Citit 745 ori Ultima modificare Duminică, 07 Octombrie 2012 22:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.