Băsescu, la Pora de iarnă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Am trecut la ora de iarnă, acoperă-mi deşteptătorul cu ceva! De fapt, nu, asta merge când vom reveni la cadranul estival, că atunci ne vom trezi mai devreme. După ce am umblat sâmbătă noapte în orologiu, câteva personalităţi autohtone s-au autosesizat şi cer rejudecarea cazului:

1. Antonescu doreşte ca cele 60 de minute câştigate să fie trecute retroactiv în contul zilei de 29 iulie. Astfel, ar mai veni câţiva oameni vii la vot. Morţii cu drept de ştampilare a buletinului electoral jonglează deja cu eternitatea.

2. De asemenea, selecţionerul Victor Piţurcă solicită ora în plus în meciul de fotbal România - Olanda în speranţa că scorul de 1-4 ar putea fi remontat.

3. Actorii Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, furazolidoanele umorului românesc, s-ar bucura ca ora de rezervă să le pice chiar în ziua în care au gândit dialogul penibil din cea mai proastă reclamă din epoca post-decembristă (poate că în ora aia ar rescrie schiţa, deci, iată, le mai dau o şansă!). Deschideţi televizorul şi vă va cotropi un spot la nu-ştiu-care farmacie, Stela şi Arşinel contrazicându-se de mama focului. Din nefericire, talentul lor actoricesc din această scenetă pe mulţi bani (şi de-ar fi numai asta) are detenta unei indigestii.

4. Ora de iarnă ar fi fost mai utilă luna trecută. Este părerea lui Dan Diaconescu: i-ar fi servit în tentativa de identificare a banilor cu care să cumpere Oltchimul.

5. Singurul care nu face scandal pe această temă este Traian Băsescu, fie-mi iertat oximoronul. Păi, 60 de minute le ia, nu le dă, deci are mandatul mai lung. Nasol ar fi fost ca trecerea la ora de crivăţ să fi picat când marinarul îşi ispăşea suspendarea. Aceea chiar ar fi fost mâna lui Victor Ponta...

6. De fapt, Băsescu îşi cultivă şi conceptul ce poate fi intitulat „Pora de iarnă”. Ca lider politic, ai nevoie să fii scuturat de scame şi în vreme de omăt. La fel, Dan Voiculescu îl are pe Ciutacu, iar Ponta pe Chirieac, însă nu-i ajută la fel de mult onomastica.

Citit 652 ori Ultima modificare Duminică, 28 Octombrie 2012 14:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.