Şi târtiţa te duce în Iad

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Era să ratez o mega-informaţie din weekend. Sediul filialei judeţene a PDL-ului a fost spart exact în noaptea de sâmbătă spre duminică, seara în care am trecut la ora de iarnă. Poliţia cercetează cazul, dar se pare că nu-l va identifica pe făptaş. Păi, cum să-l afli pe ăla care a acţionat între orele 4 şi 3?

* Sau poate că de asta a şi spart nebunul ăla sediul, să le schimbe ora. La cât au scos la ultimele alegeri, nu mai erau în stare nici să...

* Vine Halloween-ul şi tot aud diverse voci spunând că trebuie să fim nu-ştiu-cum, să ne mascăm, să înfricoşăm populaţia, dar şi pe ăia de la putere. Păi, zic să scoatem fluturaşii de salariu şi ne speriem garantat. Buhuhu, să vedeţi ce-o să ne dârdâie inima la vederea facturilor de întreţinere! Iarna abia se aşterne.

* Un fals călugăr, aşa-zis propovăduitor al Apocalipsei, a fost arestat deoarece tulbura liniştea publică. Acest nene împărţea manifeste conform cărora „cei care mănâncă ceafă de porc vor ajunge în Iad”. Ehei, cei care înfulecă târtiţă de găină au acelaşi traseu, direct spre Talpă. Asta dacă în prealabil au încălcat cele zece porunci, nu-i aşa?

* Dacă ne-am lua după aiureala acelui fals călugărache, am ajunge la concluzia că Edenul e plin de aprozare şi plafare, în vreme ce Matache Măcelaru îşi face adaosul mare în împărăţia lui Scaraoţchi.

* Fotograful care a imortalizat-o topless pe Kate Middleton a fost arestat. Auzind asta, Andreea Tonciu a încercat şi ea să-l bage la pârnaie pe-un paparazzo de la Cancan. Păi, ce, nu toate femeile sunt prinţese când le părăsesc ţoalele?

* A fost lansat oficial Windows 8. Veste proastă pentru hackeri: opt nu vine de la opţional. Ca să-l ai pe laptop sau pe PC-ul de birou, îţi trebuie obligatoriu licenţă. Totuşi, agricultura poate să meargă mai departe şi fără Windows 8.

* Silvio Berlusconi va intra la dos, exprimare uşor obraznică din partea subsemnatului. Cât va rămâne acolo se va putea apuca de bloggerit, ca Bombonel. Un pas mare înapoi din punct de vedere politic, un real câştig în plan sentimental.

Citit 731 ori Ultima modificare Luni, 29 Octombrie 2012 15:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.