Trăiască Antoxinescu!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Am urmărit nenorocirea din America, atât cât mi-au permis timpul şi Dana Grecu. Iar când spun Dana Grecu, mă refer la întreaga specie de realizatori de ciock-show care nu ştie decât băsisme, antonisme, pontisme... Uraganul Sandy nu glumeşte, are majoritate incontestabilă şi o mână de fier pe care până şi Obama o invidiază. Obama am zis? Nici cu Băsescu nu mi-e ruşine. Din start vă spun că Sandy mi se pare mai nociv decât Ion Iliescu. Părerea mea.

* Antoxinescu, altfel nu-i pot spune liderului liberal, i-a făcut imbecili pe oamenii care i-au criticat candidatura în judeţul Teleorman. Deci şi pe mine m-a făcut imbecil. Îţi mulţumesc, conducător iubit, eşti mai tare decât Ceauşescu! Unde-i, bre, revoluţia bunului simţ pe care o tot promovai anii trecuţi? Fâs, mare fâs! Nu ştiu dacă am mai scris-o, dar am simţit-o din plin în ultima vreme: e vorba de revoluţia bunului şliţ.

* A nu comenta pe marginea joggingului politic săvârşit de Crin înseamnă a nu poseda creier. Da, Antoxinescu trebuia să candideze la Colegiul nr. 1 din Bucureşti dacă mai vrea să fie preşedintele ţării. Ar fi arătat că posedă sânge în fasung, or fuga sa în patria lui Dragnea miroase a laşitate. Acolo unde s-a votat 200 la sută la referendum are cele mai mari şanse de a ajunge iarăşi parlamentar, orice altă explicaţie nu poate sta decât rezemată. Sunt un imbecil, mi s-a confirmat, şi mă mândresc cu această stare de agregare.

* Unul din trei elevi britanici crede că Einstein este vedetă de televiziune. Ce să-ţi spun? La noi situaţia e şi mai dramatică: patru din trei elevi ar paria, cu ţigara în colţul gurii, că Sânziana Buruiană e vedetă de televiziune.

* S-a lăsat cu luare de ostatici la un oficiu poştal din Bucureşti. E maximă! Să ne aşteptăm ca derbedeii să facă rost de prizonieri şi prin plafare, prin casele de asigurări de sănătate etc. Cagulaţii ţintesc chiar şi mai sus: librăriile!

* Senatorii României au luat vacanţă până pe data de 19 noiembrie. Cred că au treabă pe acasă, frământă cozonaci, vopsesc brazii de Crăciun. Săracii, numai în pielea lor să nu fii!

Citit 599 ori Ultima modificare Marți, 30 Octombrie 2012 16:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.