Haideţi la poştă (nu fiţi măgari)!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Vai, ce s-a mai pus anticorupţia pe treabă, îmi vine să regurgitez! Auzi, iei naşii de tren la puricat, chemi televiziunile, te dai dur cu alde bască pe ochi ăştia şi tragi linie: i-am omorât pe corupţi! Între timp, ăia mici care au privatizat şi aerul pe sume derizorii se pregătesc să candideze din nou. „Păi, vin alegerile, ce facem, stăm ca proştii?”, asta-i singura lor grijă. Nu mă gâdilă faptul că naşul Sidexului e după gratii. A ajuns întâmplător acolo, or conjunctura nu-i totuna cu Biblia instanţei, şi anume Codul Penal.

* O informaţie demnă de luat în seamă vine de la Londra, acolo unde nu-ştiu-care institut a ajuns la concluzia că România ocupă locul 60 în topul mondial al prosperităţii. Înaintea noastră sunt ţări foarte dezvoltate precum Sri Lanka şi Mongolia. Prin urmare, în campania electorală din acest sezon de toamnă-iarnă, e cazul s-o lăsaţi, bă, mai moale cu bunăstarea şi cu alte cuvinte mari! Mai bine o daţi p-aia cu nevoile fiziologice. Ce, nu vă miroase?

* Slavă Domnului că a fost arestat atacatorul de la poştă, uff, ce mă mai speriasem! Acum putem să mergem liniştiţi la oficiul poştal să ne trimitem corespondenţa, să cumpărăm timbre, să ne abonăm la reviste colorate, să expediem telegrame... A, nu se mai îndeletniceşte nimeni cu d-astea? Eh, ziceam şi eu aşa.

* Duduia Ana Birchall, aia despre care se spune că s-a pus în gură cu anatomia unui coleg de partid (au apărut nişte imagini mişcate şi mişcătoare pe Internet, dar nu pot băga mâna-n foc că distinsa Ana era protagonista), va candida pe tărâmul Alinei Plugaru, actriţă de filme pline de macră. Nu sunt de acord cu asemenea pratici. Păi, te duci să le vinzi castraveţi taman grădinarilor, bre?

* Ştire de ultimă oră în cazul Șerban Huidu: familia unei victime va primi o maşină. Rămâne de văzut unde va fi recepţionată maşina. Pe trecerea de pietoni, direct pe contrasens, în plin sau doar razant?

* Credeau americanii că filmele n-au nicio legătură cu realitatea? Iată că la New York s-a petrecut Halloween-ul cu o zi mai devreme decât de obicei. Sandy ştie.

Citit 623 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Octombrie 2012 20:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.