Dumnezeu să ne aibă în puzzle!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ştiţi ce a făcut ciobanul când a descoperit marmura? S-a scărpinat de ea. Exact aşa a reacţionat Gigi Becali când a intrat în Parlamentul României ca turist (Doamne ajută să nu aibă acces permanent, ca deputat sau senator, că nu m-am obosit să-i cercetez mugurii de demnitar!). „Aici e marmură, e lux, nu-i ca la Parlamentul European, unde sunt scaune de plastic. Aici îmi place, eu prefer luxul”. Panseul îi aparţine ilustrului mulgător de oi. Mizează pe faptul că turma se va extazia la auzul/lecturarea acestei maxime şi va pune copita pe buletinul de vot. Dumnezeu să ne aibă în pază, deşi mai degrabă respirăm într-un puzzle niciodată rezolvabil. S-au furat cam multe piese...

* Că tot l-am pomenit pe becaliot. Tricolorul cam tremură din toate încheieturile, dar pericolul cel mare este altul: vine ăsta să-i pună pe umeri un cojocel de miţoasă, behe, he, he, he!

* Zice-se că Gigi cunoaşte perfect spiritul partidului în care a intrat recent. Nu contează că s-a suit încălţat în pat, important este că PNL-ul i s-a deschis ca o carte. Liberalismul e floare la ureche pentru latifundiarul de la Ministerul Apărării (de fapt, din Pipera sau invers): când era la stână lăsa câinii mai liberali ca să-i păzează mioarele.

* Un fragment ceramic inscripţionat cu simboluri necunoscute, ce ar putea dovedi existenţa scrisului în neoliticul timpuriu, a fost descoperit de arheologi pe şantierul autostrăzii Sibiu-Orăştie. Ce înţelegem noi din această ştire? Că departamentul de marketing al Guvernului îşi face treaba excelent: promovează un element de infrastructură care ne lipseşte cu prisosinţă, folosindu-se de arheologie, neoliticul timpuriu, bla-bla... Era să cad pe scări. Care autostradă Sibiu-Orăştie, bre?

* CFR Călători nu ne mai vrea proşti. După ce au fost luaţi naşii la puricat, toate trenurile Intercity vor fi dotate cu cărţi. Parcă vezi că şi crainicile de gară, alea care mereu vorbesc cu nasul înfundat, vor anunţa: „Ta-na-na-na-na-naa! Întru comprehensibilitate, poftorescu-vă venitoarele. Convoiul de vehicule autopropulsate cu destinaţiunea Tecuci vă aşteaptă în proximitatea peronului 1”.

Citit 703 ori Ultima modificare Joi, 01 Noiembrie 2012 14:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.